​Nu a facut niciodata sex pana la varsta de 70 de ani! Cum arata femeia si de ce a ales asta. O femeie in varsta de 70 de ani a declarat ca este inca virgina, dar ca isi doreste sa faca sex pentru prima data. Pat Shaw are insa mari pretentii cand vine vorba de primul barbat din viata sa cu care va intretine relatii sexuale. Pam Saw a fost intotdeauna mult prea ocupata de cariera sa de cantareata de cabaret si nu s-a grabit sa isi gaseasca un barbat care sa o iubeaca si cu care sa faca copii. Mai mult decat atat, ea nu sustine ideea de sex inaintea casatoriei, desi in show-urile sale, femeia apare imbracata in niste costume foarte indraznete. "Acum este momentul sa fac acest pas. Oricum, standardele mele sunt foarte ridicate, imi doresc sa imi gasesc un barbat chipes, inalt, brunet, dar si milionar", scrieCancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Si-a transformat Matizul in masina de jucarie. Vezi cat l-a costat. Britanicul John Bitmead a cheltuit 35.000 de lire sterline sa-si transforme Matizul intr-o masina de jucarie. El a muncit cinci luni de zile pentru a construi in marime naturala masina de jucarie. Insa, spre deoasebire de masinile de jucarie, care sunt conduse cu ajutorul pedalelor, automobilul sau poate ajunge de la 0 la 60 de kilometri la ora in numai 17 secunde si are un motor de 800 centimetri cubi. Bitmead, care a creat masina impreuna cu fratele sau, Geoff, si prietenul Nigel Douglas a spus: "Imi plac provocarile si, o data ce mi-a venit ideea in cap, m-am si hotarat s-o fac", anuntaClick.

Testiculele mari au stransa legatura cu infidelitatea. Un studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea din Oslo, Norvegia, arata faptul ca masculii care au testicule mari sunt mai infideli decat restul. Cercetatorii Universitatii din Oslo au ajuns la concluzia ca barbatii cu testicule mari sunt mai predispusi sa insele fata de restul reprezentantilor sexului tare. Se pare ca exista o legatura intre infidelitate si marimea "outelor". Studiul se bazeaza pe observarea primatelor, iar in urma cercetarilor, profesorii din Oslo au aflat ca maimutele cu organe mai mari nu sunt fidele partenerelor. "Putem determina gradul de fidelitate fata de femela uitandu-ne la dimensiunea testiculelor masculului. Cel mai putin credinciosi femelei sunt cei cu testicule mari. La cimpanzeii pitici, testiculele sunt mai mari, asa ca exista o cantiate de sperma mult mai mare, care trebuie folosita. Acestia fac cei mai multi pui. In schimb masculul-gorila are un "harem" restrans, pentru ca are testiculele mai mici si nu trebuie sa foloseasca o cantitate prea mare de sperma", a declarat Petter Beckman, unul dintre profesorii care au participat la studiu, informeazaLibertatea.

Dragoste cu jumatate de norma. Site-ul destinat celor care nu isi doresc o relatie foarte serioasa! Persoanele celibatare care cauta "relatii cu jumatate de norma", intrucat vor sa aiba parte de iubire, dar nu au timp suficient pentru a se angaja complet in acea legatura sentimentala, isi pot gasi parteneri compatibili pe un nou site. Infiintat de jurnalista Helen Croydon, site-ul parttimelove.co.uk a fost creat pentru aceia care isi doresc sa aiba parte de iubire in vietile lor, insa nu dispun de timpul necesar pentru a se implica complet in acea relatie, scrie Daily Mail. Administratorii sai spun ca site-ul este "perfect pentru persoanele celibatare care cauta parteneri compatibili, pentru atractie reciproca, prietenie sincera, respect si scantei magice, dar care nu isi doresc sa se mute impreuna dupa trei luni si care isi pretuiesc timpul liber si independenta", scrieCancan.

Ultima moda! Plasturi in loc de sutien si chiloti. Domnilor, rugile v-au fost ascultate! Designerii francezi au lansat cea mai sexy lenjerie intima, cu care femeile innebunesc nu doar partenerul, ci intreaga plaja. Sutienul cu dantela si chiloteii din satin sunt istorie. Anul asta se ascunde doar esentialul de privirile pofticioase ale barbatilor de pe plaja. Sfarcurile sunt mascate discret de niste plasturi de culoarea pielii, "rusinica" se acopera cu un triunghi discret, iar fesele sunt lasate libere sa fie dezmierdate de razele soarelui. Designerii francezi au lansat cea mai sexy si indrazneata lenjerie intima la Salonul International de Lenjerie de la Paris, care a avut loc intre 25-27 ianuarie. "Invelisurile" pentru sfarcuri se intind perfect, iar bronzul va arata superb, anuntaClick.