A castigat marele premiu la loto! Nu o sa-ti vina sa crezi ce a patit castigatorul! Un barbat in varsta de 34 de ani a castigat premiul cel mare la loto, dar bucuria acestuia a tinut foarte putin timp. Barbatul din New York a cumparat un loz si l-a razuit chiar in magazin. Bucuros, el i-a aratat vanzatorului ca a castigat premiul de un milion de dolari, i-a predat biletul si a ridicat suma de 1.000 de dolari, urmand ca restul sa ii fie inmanat a doua zi. In momentul cand a revenit pentru a-si ridica si cealalta parte a castigului, vanzatorul i-a mai dat doar 10.000 de dolari, spunand ca biletul nu era in valoare de un miolion de dolari. Barbatul inselat a facut imediat plangere la politie, iar proprietarii agentiei de unde a fost cumparat biletul au fost arestati pentru inselaciune, scrieCancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Un mexican a plutit in deriva un un an in Oceanul Pacific si a ajuns la 8.000 de kilometri departare de casa. Un pescar mexican a plutit in deriva un an si patru luni in oceanul Pacific dupa ce a plecat la pescuit de rechini impreuna cu un prieten de-al sau, care a murit dupa 10 luni de stat pe mare. Cei doi au supravietuit cu peste crud si band sange de broasca testoasa. Jose Ivan a avut parte de drama vietii dupa ce a plecat din Mexic in decembrie 2012 alaturi de un prieten pentru a pescui rechini. Cei doi au plutit un an si o luna in deriva pana cand Ivan a fost gasit in viata in apropiere de Insulele Marshall din Pacific, la o distanta de 8.000 de kilometri de Mexic. Barbatul si-a pierdut prietenul in urma cu cateva luni. Cei doi au mancat peste si pasari pe care le prindeau cu mainile goale si au baut sange de broasca testoasa pentru a inlocui apa si a se hidrata, anuntaLibertatea.

Ai da 1.100 de dolari sa te mananci sub forma de tort? Ultima fita in SUA si Marea Britanie! Oamenii isi comanda torturi sub forma de statuie care ii reprezinta pe ei insisi in marime naturala. Un astfel de tort comandat la artisti culinari costa 1.100 dolari (3.662 lei). Sunt insa si persoane care se straduiesc sa-si faca singure statuile delicioase. Britanica Jill Foster e una dintre ele. Ea a muncit 30 de ore pentru a face un tort cu chipul sau. A folosit biscuiti, creme, ciocolata si frisca din plin, informeazaClick.

Prima dragoste nu se uita niciodata! Un american a fost inmormantat calare pe motor! Un batran in varsta de 82 de ani din America si-a pus la punct toate detaliile inmormantarii sale, cu 18 ani inainte sa ii vina sfarsitul. Barbatul si-a pregatit un cosciug destul de incapator, pentru a fi inmormatat cu tot cu motocicleta sa. Barbatul, originar din Mechanicsburg, nu s-a dezlipit niciodata de motocicleta sa, un Harley-Dadivson Electra Glide din 1967. Pentru a ramane pe veci impreuna, Billy Standely s-a gandit sa isi pregateasca un cosciug in asa fel incat sa poata incapea atat el cat si motorul. Batranul si-a construit o cutie imensa din plexiglas ranfortat cu lemn si a achizitionat doua locuri de veci langa sotia sa, pentru a avea sufucient loc. Intreaga constructie a fost gata cu 5 ani in urma, iar batranul a murit acum doua zile, scrieCancan.

Cum arata femeia cu cei mai mari sani operati. Sheyla a fost mereu compelxata de sanii ei prea mici si cand a decis sa-si faca o prima operatie estetica nu s-a gandit ca va ajunge dependenta de silicon. Azi are cei mai mari sani din lume. La 21 de ani, Sheyla Harshey era o fata normala, dar un pic mai complexata decat celelalte, din cauza sanilor pe care ii considera prea mici. Atunci a inceput o lunga serie de operatii, prin care tanara urmarea sa devina femeia cu cei mai amri sani operati. In 2008 avea deja la activ opt operatii in urma carora sanii ei ajunsesera la cupa FFF. Un an mai tarziu ajunsese la cupa KKK, un numar care probabil a fost inventat pentru ea. Dar bineinteles ca acest gen de frumusete vine si cu riscuri. In 2010, Sheyla a facut o infectie grava in urma carora i s-au scos implanturile si o parte din tesutul mamar, anuntaLibertatea.