La 150 de dolari ai doua sexy-menajere sa-ti curete casa. Ai de sters praful, de dat cu aspiratorul sau de batut covoare si nu ai nici un chef? Americanii din Houston au de acum posibilitatea sa inchiriezi fete in sanii goi care sa le faca luna casele. Ideea i-a apartinut tinerei Melissa Bornett, de 26 de ani, proaspat absolventa de ASE. La inceputul anului a infiintat o firma de menaj unde a angajat doar tinere dezinhibate, harnice si dispuse sa faca ordine in case in lenjerie intima. Daca acum doua saptamani oferta era de 99,99 de dolari pe ora (334 de lei), anul acesta Melissa anunta un sezon incendiar: ofera doua menajere sexy la doar 150 de dolari pe ora (500 de lei), scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Cum arata femeia care statea in solar o ora pe zi! Dupa 3 ani, pielea ei a cedat! Vezi ce a patit: "Acum stiu ca nu a meritat". femeie dependenta de solar a ajuns la un pas de moarte din cauza obsesiei pe care a facut-o pentru pielea inchisa la culoare. Anna Taylor, acum in vartsa de 33 ani, obisnuia sa stea cate o ora pe zi la solar. Dupa trei ani, in care si-a petrecut in total 900 de ore in patul de bronzat, ea a decis sa renunte la solar si sa foloseasca lotiuni autobronzante. Totodata, Anna a inceput sa evite si lumina naturala a soarelui, deoarece pielea ei s-a ridat foarte tare. Din pacate, era prea tarziu, anuntaCancan.

Rusia va avea echipe de salvare dotate cu reni, camile si magari. Un proiect de hotarare al Ministerului rus pentru Situatii de Urgenta arata ca magarii, renii si camilele vor face parte in viitor din unitatile de salvare din Rusia. Proiectul prevede norme de alimentare zilnice pentru "animalele care fac parte din unitatile de salvare". "Sunt necesare 2,05 kilograme de ovaz, 12,3 kilograme de fan si 50 de grame de sare pentru fiecare camila pe zi; 1,25 de kilograme de ovaz, 2,8 kilograme de fan si patru grame de sare pe zi pentru un magar si 500 de grame de ovaz si un kilogram de fan pentru un ren pe zi", se arata in document. Renii vor primi paine din faina de secara si ovaz si sase kilograme de licheni pe zi. Mai mult, alimentele pentru animale vor fi finantate din bugetul federal, informeazaLibertatea.

Un mic sat britanic s-a transformat in insula, din cauza inundatiilor. Un mic sat, Muchelney ("insula mare", in saxona veche), a devenit o insula, de aproximativ cinci saptamani, fiind izolat de restul lumii de ape, situatie care a provocat critici, la fel ca in intreaga Mare Britanie, cu privire la modul de gestionare a inundatiilor, potrivit Mediafax. Micul targ se afla in partea centrala a Somerset Levels, niste campii mlastinoase, in vest, iar o suprafata de 11.500 de hectare se afla sub ape, dupa ce ianuarie a fost cea mai plina de precipitatii luna ianuarie inregistrata in Marea Britanie din 1910 incoace. Astfel, cei 150 de locuitori s-au transformat, de voie, de nevoie, in niste marinari experimentati. Alte cateva sate traiesc intr-un regim semiautarhic, in voia naturii, baricadate in spatele unor saci de nisip pusi in calea apelor al caror nivel continua sa creasca, scrieRTV.

A ajuns o epava dupa ce si-a facut implant de silicon la sani. Dorinta de a avea un bust generos a lasat-o mutilata pentru tot restul vietii! O tanara in varsta de 19 ani a suferit afectiuni neurologice grave in urma operatiei de marire de sani. Linda Perez, o adolescenta in varsta de 19 ani a ajuns o epava dupa ce a suferit afectiuni neurologice grave la scurt timp dupa operatia de augmentare mamara. Tanara nu s-a mai trezit din anestezie si a stat in coma cel putin doua luni. A stat un an de zile internata in spital caci operatia a avut loc in august 2013. Din inconstienta, Linda a ascuns mai multe lucruri legate de starea sanatatii sale la vizita medicala. Se pare ca tanara, care are un fiu in varsta de 4 ani, a suferit complicatii majore la nasterea micutului, anuntaKanalD.