Telefonul mobil, mai bun decat sexul. Cati nu-si verifica e-mail-urile sau mesajele de pe telefonul mobil, chiar inainte de culcare? Desi ne ajuta viata de zi cu zi, telefoanele ne omoara viata sexuala. Cercetatorii americani au descoperit ca barbatii prefera telefoanele mobile inaintea unei partide amoroase cu partenerele lor. Peste 2.500 de barbati, implicati intr-o relatie, au fost rugati sa faca o lista cu 10 necesitati zilnice, noteaza Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

Doctorii nu au nicio explicatie pentru lacrimile ei. Localnicii se tem ca ar fi posedata. Saadiya Saleh, o tanara de 12 ani din Yemen i-a uimit pe doctori. Ea plange cu pietre, in locul lacrimilor, iar localnicii se tem ca ar putea fi posedata. Saadiya produce micile pietre sub pleoape, apoi acestea sunt impinse, in mod natural, in fata ochilor, de unde cad, spre obraji, informeaza World Observer, citat de Stirile Pro Tv.

Singur de Valentine's Day? Ia papusa vodoo, personalizata cu trasaturile fostului partener. Cu toate ca Ziua Indragostitilor este asociata, in mod traditional, cu dragostea si sentimentele pozitive, dar nici razbunarea nu este complet eliminata. Un magazin din Londra are raspunsul. Magazinul The Last Tuesday Society, din estul Londrei, ofera ultima moda in materie de jucarii: o papusa vodoo cu chipul fostei sau fostului tau. "Te-a suparat sobolanul acela? Simte dulcea razbunare de Valentine's Day cu o papusa personalizata", anunta site-ul magazinului, potrivit Adevarul.

Tanara atat de disperata sa castige un concurs de frumusete incat si-a cusut o bucata de plastic pe limba. O tanara de 18 ani a recurs la o masura extrema pentru a fi sigura ca va castiga cel mai popular concurs de Miss din Venezuela, relateaza BBC. In cadrul emisiunii "Reginele frumusetii extreme", difuzat de BBC, Maya Nava, in varsta de 18 ani, a povestit cum a ajuns la decizia sa-si coase pe limba o bucata de plastic pentru a slabi, potrivit Stirile Pro Tv.

Femeia de jumatate de tona a slabit aproape 400 de kilograme! Imagini socante! Mayra Rosales, femeia care cantarea aproape jumatate de tona si care a fost achitata dupa moartea nepotului ei a slabit enorm. Vezi cum arata femeia acum, dupa ce a slabit 378 kilograme, in Libertatea.