Chinezul anti Valentine's Day. A cumparat toate biletele impare la un film ca sa impiedice cuplurile sa stea impreuna. Un chinez a adus o adevarat campanie anti Valentine's Day cumparand toate biletele de pe locurile impare la un film de dragoste pentru a impiedica perechile sa stea impreuna. Amarat ca s-a despartit de iubita anul trecut, chinezul a cerut ajutor financiar pe internet pentru a fi in stare sa cumpere toate biletele de pe locuri impare la proiectiile filmului de dragoste Beijing Love Story, din orasul Xintiandi, relateaza Daily Mail. Astfel ca pe toata durata zilei dedicata indragostitilor mallul din oras nu a mai putut oferi bilete pe scaune alaturate la proiectiile Beijing Love Story, noteaza stirileprotv.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

Iata 5 recorduri ale iubirii! Ziua Indragostitilor ofera prilejul celor care se iubesc sa-si marturiseasca dragostea. Unii au facut-o insa intr-un mod care le-a adus si un record mondial. Florile sau ciocolata ti se par banale pentru a le darui persoanei iubite? Ofera-i o surpriza si intrati impreuna in Cartea Recordurilor. Nu e usor, dar partenerul va avea parte de o zi memorabila. Unii si-au exprimat dragostea intr-un mod inedit, chiar de Sfantul Valentin. Thailandezii Ekkachai Tiranarat si Laksana Tiranarat s-au pupacit incontinuu 58 de ore si 35 de minute, in timp ce polonezii Pawel Burkowski si Ewa Staronska si-au unit destinele sub apa, in fata a 303 de invitati, informeaza Click.

Obiceiuri sexuale controversate in Antichitate. Incestul, homosexualitatea, pedofilia si orgiile sexuale sunt practici controversate in societatea moderna, unele din ele fiind chiar interzise prin lege - de exemplu incestul si pedofilia. Cu mii de ani in urma insa, aceste obiceiuri erotice erau considerate ceva firesc, iar cei care le-ar fi respins ar fi fost priviti cu reticenta sau dispret, asa cum sunt priviti astazi cei care le practica. Obtinerea puterii prin incest. Incestul, adica relatiile intime intre rudele de gradul I, este acum interzis prin lege, dar in trecut a fost o practica larg raspandita, in special in familiile regale. Ca exemple avem Egiptul antic, Peru din timpul imperiului Inca, dar si, in anumite perioade, Thailanda, Mexic si Africa Centrala. Sa nu uitam ca acest fenomen este mentionat chiar si in Biblie, in povestea lui Lot, care "se uneste" cu fiicele sale. Integral in descopera.ro.

Sport extrem in SUA. Un grup de surferi s-a aventurat pe valurile Lacului Superior la -45 de grade Celsius. Un grup de surferi din Statele Unite a sfidat frigul groaznic de afara, -45 de grade Celsius, si s-a aventurat pe valurile Lacului Superior din statul Minnesota, avand la final chipurile aproape inghetate. Surferii au avut totusi echipamente speciale pentru a nu intra in soc hipotermic, insa, chipurile, in special barbiile, au inghetat din cauza frigului extrem, noteaza stirileprotv.ro.

Ti-e frica sa dormi singur? Ia-ti o perna pupacioasa! Persoanele singure nu trebuie sa mai fie ingrijorate ca n-au un partener de Ziua Indragostitilor. O tanara de 26 de ani, din St. Petersburg, Florida (SUA), vine in ajutorul lor cu perna... pupacioasa. Perna cu fata iti va lumina ziua pe loc, pentru ca nu vorbeste neintrebata si nu face figuri cand o tii in brate. Cu 31 de dolari (102 lei) bucata, perna poate fi partenera ideala pentru cei care n-au cunoscut inca iubirea, scrie Click.