Cu masina asta tragi un pui de somn si esti la serviciu. Automobilul viitorului, Ringspeed XchangE1, care se conduce singur, va fi expus luna viitoare la Salonul auto de la Geneva. Pentru cei care vor sa-si desfasoare viata in mare viteza s-a gasit solutia! Automobilul Ringspeed XchangE1 ofera marea sansa de a ne petrece tot timpul in mers. Se face sufragerie, birou si se conduce singur! aflam din Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

Ce se intampla cu adevarat in sedintele foto Playboy. Imagini inedite din culise. Fotograful Patrick Van Dam a publicat un album cu imagini din culisele sedintelor foto Playboy, intitulat "Playboy Behind The Scenes". Pe cat de sexy sunt pictorialele Playboy in forma pozelor finale, retusate, publicate in reviste, pe atat de ciudate sunt in timpul sedintelor foto, potrivit Realitatea.net.

Singura companie din lume care ofera servicii de mumificare. Cum decurge intregul proces. Summum Mummification Services, o companie din orasul american Salt Lake City, este singura din lume care ofera posibilitatea ca atunci cand mori sa te transformi intr-o mumie, precum legendarii faraoni egipteni. Compania a fost infiintata in 1975 si ofera servicii de mumificare mult mai complexe decat cele din Egiptul antic, intreg procesul avand o durata de doar 90 de zile, potrivit Oddity Central, citat de StirileProTv.ro.

Ireal: Isi face asta la corp pentru a deveni mai proasta! "M-am saturat de probleme". O femeie in varsta de 38 de ani a luat prin surprindere opinia publica din Statele Unite ale Americii. Poate parea incredibil, insa Blondie Bennet apeleaza la hipnoza pentru a deveni mai...proasta. Ea spune ca s-a saturat de probleme si ca vrea ca, de acum inainte, sa aiba o viata usoara si lipsita de griji. Pe langa hipnoza, ea doreste sa fie tratata ca o papusa, motiv pentru care a investit o suma enorma in operatii estetice. Astfel, ea si-a marit sanii, buzele, a facut mai multe liposuctii si si-a micsorat si nasul, potrivit KanalD.ro.

Cel mai ghinionist hot. Peripetiile prin care a trecut in incercarea de a jefui o banca. Mori de ras. Un barbat care a jefuit o banca din SUA a scapat banii pe podeaua unitatii bancare. Hotul a reusit sa adune o parte din bani, insa apoi a alunecat in fata bancii si si-a spart capul. In cele din urma a fost prins de oamenii legii. Barbatul a jefuit o banca din Statele Unite si a reusit sa ia 20.000 de dolari. Insa nu a reusit sa ajunga prea departe cu banii, noteaza RomaniaTv.net.

De 28 de ani, bea 10 litri de cola pe zi. Jakki Ballan, de 42 de ani, a cheltuit, de cand este dependenta, 150.000 de lire pe bautura acidulata. Zice ca nu poate trai fara coca-cola! Jakki Ballan, in varsta de 42 de ani, bea cate zece litri din aceasta bautura acidulata pe zi. Pana recent, femeia ajunsese sa dea pe gat chiar si 50 de cutii de cola zilnic. Integral in Click.