Disperarea fara limite a unei femei de 58 de ani! A sunat la numarul de urgenta si a cerut sex!A fost arestata imediat. O femeie in varsta de 58 de ani, aflata intr-o stare avansata de ebrietate, a sunat la numarul de urgenta 911 si a cerut ... o partida de sex. Motivul: nu a mai avut parte de amor de ani de zile. Maria Montenez - Colon, din Florida, si-a adus aminte, dupa mai multe pahare de alcool, ca nu a mai facut sex de ani de zile. Si a apucat-o pofta. Pentru ca nu avea un barbat care sa o satisfaca, femeia a sunat la 911 pentru a cere sa-i fie rezolvata problema. Ea a cerut sa vorbeasca cu un politist pe care l-a cunoscut pe strada si pe care l-a hartuit. Pentru ca omul a refuzat sa aiba vreo legatura cu ea, doamna Montenez a sunat la 911 si l-a cerut pe respectivul politist, scrieCancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Nu o sa crezi! Medicii fac transplant de... fecale! A trecut doar un an de cand a fost publicat primul test clinic in care erau studiate utilizarile medicale ale fecalelor umane in cazul unor boli periculoase. Iata ca acum s-a deschis, in scopuri medicale, o banca de... fecale. Va marturisesc ca am ezitat foarte mult inainte de a scrie acest text. Oricat as incerca sa adopt o atitudine stiintifica, neutra, indiferenta fata de fecale, subiectul imi pare cel putin straniu si, parca, demn numai de publicatiile tabloide. Totusi, datele din ultimele zile ma obliga sa abordez acest subiect. estul despre care va vorbeam mai devreme a implicat participarea a 43 de subiecti care sufereau de infectii cu Clostridium difficile (C. difficile), care provoaca o diaree periculoasa pentru viata umana. In fiecare an aceste infectii sunt responsabile de circa 14.000 de decese. In cadrul testului clinic, grupul de control a primit numai antibiotice, tratamentul uzual in asemnea situatii. Grupul de test a primit antibiotice, impreuna cu un lichid obtinut din materii fecale filtrate, care era administrat, prin intermediul unui tub, direct in duoden, anuntaClick.

Socant: S-a aruncat de pe pod si a murit. Ce s-a intamplat la morga va ramane in istoria medicinei. Un barbat care s-a aruncat de pe podul Kessock din Inverness si care a fost declarat de medici a fost dus la morga spitalului Raigmore. Potrivit Daily Mail, barbatul in varsta de 40 de ani nu a fost examinat de medicii sositi la fata locului, fiind transportat direct la morga. Aici, angajatii spitalului au avut parte de un soc pe care nu-l vor uita prea curand. Cand s-au uitat mai atent la trupul barbatului, acestia au observat ca omul avea inca puls. Ei au chemat imediat medicii, care, din pacate n-au reusit sa-l resusciteze. Barbatul a fost declarat decedat pentru a doua oara. Autoritatile au inceput o ancheta in acest caz, informeazaRealitatea.net.

Metoda inedita de distractie! Vezi ce pateste un tanar dupa ce isi da foc si se arunca de pe un bloc! Un tanar a gasit o metoda nebuneasca pentru a se distra. El isi da foc si se arunca de pe o cladire cu cinci etaje. Tanarul din Rusia apare intr-un filmulet, care a devenit viral pe internet, alaturi de mai multi prieteni, urcat pe bloc. In imagini se vede cum isi da foc si se arunca de bunavoie de pe cladire, sub privirile ingrijorate ale celorlalti oameni care sunt martorii cascadoriei. Si ca orice distractie pe cinste, tanarul a si filmat tot numarul cu ajutorul unei camere pe care si-a montat-o pe cap. Astfel, se vede cum tanarul aterizeaza brusc pe un morman de zapada, care i-a atenuat eventualele rani pe care si le-ar fi putut cauza, scrieCancan.

A nascut in mijlocul orasului New York, pe o trecere de pietoni. Intr-o luni dupa-amiaza, in plin trafic, o femeie a nascut pe trecerea de pietoni din estul orasului New York. Polly McCourt a parasit apartamentul ei, din estul Manhattanului, ca sa ajunga la spital fiind in travaliu. Femeia nu a rezistat si a nascut in plina strada, ajutata de straini. "Polly tipa: Oh doamne! Vine copilul! Iar eu vedeam capul copilului iesind", a declarat un martor. Una dintre femeile care a mosit-o pe Polly a zis ca este un miracol ceea ce s-a intamplat in mijlocul orelor de varf, chiar pe trecerea de pietoni. Mamica si copilul au fost dusi de urgenta la spital pentru a li se acorda ingrijiri medicale. A doua zi, Polly si sotul ei, au botezat fetita Isabel, dupa numele uneia dintre femeile care a ajutat-o dandu-i haina sa-i tina de cald ei si fetitei, anuntaClick.