Cum arata femeia dependenta de ketchup: In fiecare an consuma 70 de kg! Termina un borcan in timp record. Multi oameni arunca cate o lingura de ketchup peste cartofii prajiti, insa aceasta femeie are o adevarata dependenta. Melissa Ibbitson consuma aproximativ 70 de kg de ketchup in fiecare an, echivalentul greutatii ei. Un borcan de nu rezista in frigiderul ei mai mult de doua zile. Nivelul ei de dependenta este atat de ridicat incat nu intra in restaurantele unde nu gaseste ketchup. "Nu imi amintesc cum a inceput totul si cum am ajuns atat de obsedata. Prietenii mei se rusineaza cand ma vad ca cer portie tripla de ketchup la cantina studentilor. Consum atat de mult incat ma gandesc ce reactii ar putea avea asupra corpului meu", povesteste Melissa, scrieCancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

La 9 ani doarme cu 30 de serpi! Ce curajoasa! O fetita din Michigan (SUA) se joaca in fiecare zi cu 30 de serpi uriasi. La 9 ani, Krista Guarino nu se teme sa doarma si sa manance alaturi de reptile. Multi se tem si de o rama, dar Krista Guarino traieste in casa cu serpi uriasi. La varsta la care fetitele se joaca cu papusile, micuta din Michigan, Statele Unite, e de nedespartit de cele 30 de reptile, chiar si cand doarme sau mananca. Chiar daca a fost muscata de mai multe ori de creaturile cu sange rece, ei nu ii este frica. In locul unui caine sau a unei pisici, pustoaica de 9 ani prefera sa se joace cu anaconde sau pitoni, chiar daca sunt de doua ori cat ea, anuntaClick.

Un cuplu proaspat casatorit refuza sa faca sex. Afla motivul si cum rezista de doi ani fara sa se atinga. Jon si Darla sunt impreuna de patru ani si cu toate acestea nu au avut niciun fel de contact sexual. Ei isi traiesc viata ca oricare alt cuplu, merg la serviciu, ies cu prietenii, insa nu intretin relatii intime. Cei doi povestesc ca uneori se mai saruta si au instincte sexuale, insa niciodata nu au cedat in fata tentatiei. Darla isi da imediat cu apa rece pe fata, iar Jon mananca un cartof crud pentru a-si alunga gandurile "necurate". Cei doi soti nu si-au propus un moment anume pentru a-si incepe viata sexuala si spun ca nu simt nicio presiune. Daca au rezistat patru ani, cativa ani in plus nu e mare lucru, informeazaRTV.

A renuntat la la religia amish pentru a deveni fotomodel! Nimeni nu se astepta sa arate asa sub acele haine ponosite. O fata in varsta de 23 de ani a ales sa renunte la religia sa amish si sa isi urmeze visul de a deveni fotomodel.Kate Stoltz ducea un trai cat se poate de decent alaturi de familia sa. Fata avea insa alte planuri pentru viitorul sau, motiv pentru care a renuntat la religia sa foarte stricta pentru a deveni fotomodel. De o frumusete rapitoare, Kate si-a facut bagajele si s-a mutat in New York unde a ales sa isi urmeze visul. Fata a devenit fotomodel iar pozele sale sunt extrem de provocatoare. Aceasta nu s-a sfiit sa se imbrace un corset si sa faca poze in lenjerie intima, scrieCancan.

Nu poate trai daca nu are 20 de orgasme pe zi. Nessay Jay a fost diagnosticata cu nimfomanie la varsta de 19 ani. Si-a petrecut ultimii cinci intre partide nebune de sex si terapie pentru a incerca sa suprime placerile ei sexuale. La varsta de 19 ani, Nessa a consultat un psihiatru si atunci a aflat ca este nimfomana, potrivit The Sun. Viata ei poate deveni dificila, avand simptome grave de sevraj, atunci cand nu are cel putin cinci orgasme pe zi. "Am palmele transpirate, sunt foarte nervoasa si simt nevoia de a ma satisface singura daca nu am cel putin cinci orgasme prin sex. Am reusit de-a lungul anilor sa ma mai temperez dar la 19 ani faceam sex cu cine apucam", declara Nessa. Nimfomana spune ca de cand si-a pierdut virginitatea la 16 ani, i-a crescut apetitul sexual dar i-a scapat de sub control de cand s-a dus la facultate, anuntaClick.