Cele mai contestate filme care au castigat Oscarul. Oscarurile se apropie si, conform pariurilor de anul acesta, s-ar putea sa avem parte de o editie destul de contestata. Dar asta nu e o exceptie, scandalurile sunt o traditie in fiecare an.10 filme care au generat multe dezbateri de-a lungul timpului, desi au fost castigatoare, in GQ.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

Minciuni pe care femeile vor sa le auda ca sa se lase bagate in pat. Desi femeile par a fi sensibile si credule, lucrurile nu stau chiar asa. De multe ori ca o alternativa de autoaparare, femeile lasa sa se vada aceste lucruri de dinafara. In interior, lucrurile stau insa foarte diferit. Cu o foarte mare abilitate de a citii gandurile barbatilor, acestea intuiesc dinainte ce doresti de la ele si pana unde vrei sa ajungi. Integral pe KanalD.ro.

Cabana construita in cel mai periculos loc din lume. Solvay Hut este asezata, literalmente, la marginea prapastiei, fiind una dintre atractiile principale pentru iubitorii de munte care ajung in Elvetia. Coliba este cocotata pe creasta extrem de ingusta din nord-estul muntilor Matterhorn, din cantonul Valais. Este vorba de cel mai inalt varf din regiune, la 4.000 de metri inaltime, potrivit Adevarul.

O maimuta din Bali i-a furat aparatul foto unui turist si a inceput sa isi faca "selfie-uri". Un barbat ce vizita un templu de la malul marii, din Bali, a fost jefuit de o maimuta. Acesta incerca sa o filmeze in timp ce o hranea, dar maimuta a reusit sa fuga cu aparatul video in valoare de 400 de dolari, potrivit Strile Pro Tv.

Gravida in 8 luni, la maratonul din Beijing. O chinezoaica de 28 de ani este gravida in opt luni, dar nu se poate opri din alergat. Xu Yunyun a participat la maratonul din Beijing Olympic Park, desi putea sa nasca in orice moment pe pista de alergare. Viitoarea mamica s-a antrenat intens pentru competitie si a devenit deja o vedeta in orasul ei, noteaza Click.

Iti vine sa crezi ca toti acesti oameni s-au aruncat in gol? Ce urmeaza dupa acest moment. Cineva sa prinda copiii. Asta ai fi tentat sa strigi cand vezi aceste imagini. De ce s-ar arunca insa cineva in gol? Ei bine nu, nu este vorba de asa ceva, ci de un proiect al unui artist argentinian, Leandro Erlich, care a creat o serie de iluzii folosind oglinzile, scrie Adevarul.