Traieste de 14 ani cu o familie de plastic. Si-a facut familie de plastic! Americanca Suzanne Heintz traieste de 14 ani impreuna cu sotul sau, Chauncey, si fiica ei, Mary Margaret, care in realitate sunt manechine pe care le-a cumparat pe gustul sau. Suzanne Heintz , in varsta de 35 de ani, de profesie fotograf si director artistic la compania Starz Entertainment Group din Englewood, Colorado (SUA), duce o viata cu totul neobisnuita. Ea spune ca si-a gasit implinirea alaturi de sotul sau, Chauncey, un manechin de plastic pe care l-a cumparat cu 3.500 de dolari (11.322 lei). Pentru ca familia lor sa fie completa, Suzanne si-a achizitionat, cu 1.800 de dolari (circa 5.824 lei), si o fetita, care este tot un manechin de plastic, noteaza Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

Gestul umilitor al unei sotii inselate! Ce a facut, cand a aflat ca sotul ei a lasat o alta femeie insarcinata. Reactiile femeilor, atunci cand afla ca partenerii lor de viata au amante, sunt care de care mai interesante. De la tipete si certuri furtunoase la publicarea unul anunt in ziar nu este decat un pas. O femeie din Statele Unite a decis sa isi umileasca public sotul, atunci cand a aflat ca sotul ei a lasat-o insarcinata pe amanta lui. Nu i-a facut o criza de gelozie si nici nu l-a dat afara din casa. Gestul ei este unul pe care de original, pe atat de ... dureros pentru cei doi amanti. Femeia a publicat un anunt in ziar in care le ureaza celor doi viata lunga si fericita. "As vrea sa ii felicit pe Shara Cormier si Patrick Brown. Vor avea un copil. Sper ca sunt amandoi fericiti si indragostiti si ca relatia lor va functiona. Semnat: sotia fidela a lui Patrick, Timeshia Brown", a scris ea intr-o gazeta locala, anunta Cancan.

Magia si vrajitoria la romani. Subiectul practicilor magice in societatea romaneasca de la inceputurile sale pana in zilele noastre este comun pana la un punct practicilor similare intalnite la alte popoare si in alte culturi. Fara indoiala, magia populara, stra-romaneasca ascunde inca multe taine, unele de abia banuite de istorici, etnologi si cercetatori ai fenomenologiei paranormale. Controversate, dar fara indoiala interesante si misterioase, practicile magico-religioase din spatiul autohton trebuiesc nu doar reamintite, dar mai ales pastrate si studiate. In ele sunt ascunse sensuri si esente ale unei lumi primordiale, arhaice si unice. Lumea care de fapt este un univers cu multe planuri, legi si mituri. Universul satului traditional romanesc, scrie Descopera.ro.

S-a inventat alarma cu miros de sunculita. Ti-ar placea sa te trezesti cu miros de sunculita, ca si cum persoana iubita tocmai ti-a pregatit un mic-dejun delicios? Un producator american de produse din carne vrea sa realizeze un accesoriu inedit pentru iPhone. Odata cuplat la telefon, prin mufa de casti, acesta va emana miros de sunca atunci cand va porni alarma. Vesti proaste insa pentru pofticiosi: accesoriul va fi realizat intr-o serie limitata si va putea fi cumparat in curand de pe site-ul wakeupandsmellthebacon.com. Daca nu vor reusi sa si-l procure, doritorii se vor multumi cu o aplicatie pe telefon, care suna ca sfaraitul sunculitei in ulei, anunta Click.

A angajat o prostituata, dar a avut parte de o surpriza. Cine a ajuns la usa unui barbat din Italia. Un italian a avut parte de o surpriza neasteptata, in momentul in care a realizat ca escorta pe care o platise pentru o noapte s-a dovedit a fi viitoarea sa nora, scrie EliteDaily.com. Barbatul, in varsta de 70 de ani, din Treviso, a fost sigur ca nimeni nu va afla despre micul sau aranjament, in momentul in care a contactat o prostituata dintr-un oras alaturat, in loc sa apeleze la o fata "localnica". Planul sau a scapat de sub control in momentul in care la usa sa a aparut logdnica fiului sau. Femeia, in varsta de 40 de ani, din America de Sud, le-a spus apropiatilor ca este chelnerita intr-un restaurant. Cei doi au decis ca e mai bine sa nu faca sex, insa barbatul a trebuit sa ii spuna fiului sau despre descoperirea sa, iar acesta nu a primit prea bine vestea, scrie stirileprotv.ro.