A dat 3.000 de dolari sa salveze papagalul tras de aspirator. Marie Margarone din Massachusetts (SUA) n-a conceput viata fara perusul ei. Micuta Birdie a suferit o operatie delicata la aripioara, dupa ce stapana l-a tras din greseala in aspirator. Perusul Birdie, de 8 ani, isi gasise ascunzatoarea perfecta in tubul aspiratorului, pentru a-si depune ouale. Stapana lui, Marie Margarone din Milton, Massachusetts (SUA), habar n-avea ca pasarea se ascunde acolo, cand s-a hotarat sa inceapa curatenia de primavara. A pornit aspiratorul si, deodata, a auzit un ciripit lung si cateva pene in aer. "Vai, ce-am facut!?", se vaita femeia, luandu-se de cap. Mai mult moarta decat vie, Birdie a fost dusa de urgenta la clinica veterinara din Boston. Medicii au bagat-o intr-o operatie delicata si i-au amputat o parte din aripioara stanga, ca sa-i salveze viata. La o saptamana dupa operatie, Birdie s-a intors acasa. Desi nu mai poate zbura, trilurile ei umplu din nou casa. "Este parte din viata mea. Birdie valoreaza mai mult de 3.000 de dolari (9.700 de lei), cat am cheltuit pe operatie", a spus americanca, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Doi agenti imobiliari, surprinsi in timp ce faceau sex in casa pe care trebuiau sa o vanda! Imaginile au ajuns pe internet. Richard Weiner a realizat un filmulet in care ii surprinde pe Richard Lindsay si Jeannemarie Phelan facand sex de 10 ori in casa lui. Camerele de supraveghere i-au surprins pe cei doi in timp ce se giugiuleau chiar in dormitorul sau conjugal. Richard sustine ca ii angajase pe cei doi sa vanda casa pe care o detinea. Barbatul sustine ca cei doi agenti imobiliari ar fi stabilit un pret prea mare pentru locuinta, 650 000$, pentru a se putea face sex acolo. Richard si sotia lui, Sandra, au dat in judecata perechea si sustin ca cei doi ar fi facut sex in casa lor de 10 ori, anuntaCancan.

Cum arata femeia care nu s-a spalat timp de sase saptamani. Nicky Taylor, in varsta de 42 de ani, a facut niste calcule si a ajuns la concluzia ca arunca mult prea multi bani pe produsele de infrumusetare. Nicky Taylor a decis astfel sa faca un experiment si sa renunte timp de 6 saptamani la produsele destinate curatarii pielii, parului si dintilor. Nu i-a fost usor si chiar a vrut sa renunte dupa doar cateva zile, insa in cele din urma a decis sa duca pana la capat provocarea, scrie tabu.ro. Dupa 6 saptamani insa, efectul a fost neasteptat. Desi arata jalnic, medicii au descoperit, in urma unor analize, faptul ca pe pielea ei nu au aparut bacterii periculoase care ar fi putut duce la aparitia unor boli, informeazaRealitateaTV.

Mai rau ca in trenurile indiene! 42 de romani, inghesuiti intr-o masina de 9 locuri! Politia Rutiera din Altlengbach, o localitate austriaca situata intre Viena si Salzburg, a avut o mare surpriza zilele trecute, cand, la un control de rutina, a descoperit intr-un microbuz de 9 locuri nu mai putin de 42 de cetateni romani, 22 de adulti si 20 de copii cu varste intre 1 si 9 ani. Romanii, care nu prezentau veleitati de contorsionisti, erau inghesuiti intr-un spatiu de 2/2 m, avand cu ei si numeroase bagaje voluminoase. e etnie roma, acestia au declarat ca mergeau spre orasul german Regensburg, politistii lasandu-i pe 9 dintre ei sa isi continue drumul cu microbuzul, iar pe ceilalti i-au transportat la gara, de unde au plecat spre Germania cu trenul. Insa presa din Austria si opinia publica din aceasta tara se intreaba cum au reusit sa mearga cei 42 de romani, plus bagaje, intr-un microbuz in care pot calatori maximum 9 oameni. Nu au gasit raspunsul, iar ingeniozitatea concetatenilor nostri i-a lasat inca o data masca, scrieLibertatea.

O fetita a scapat cu viata dupa ce a fost lovita de tren. O fetita in varsta de cinci ani a scapat cu viata dupa ce a fost lovita de un tren de persoane in gara Targu Ocna. "Din investigatiile efectuate la fata locului, politistii au stabilit faptul ca in timp ce fetita se juca impreuna cu alti copii, in zona caii ferate, la trecerea unui tren personal minora a fost acrosata si accidentata de scara unui vagon de calatori. Noroc ca trenul circula cu viteza mica, iar in urma impactului a fost aruncata in afara liniilor de rulare", a declarat, pentru Agerpres, Stefan Silochi, primarul din Targu Ocna. Fetita a fost transportata la Spitalul Onesti unde primeste ingrijiri, dar medicii spun ca viata sa nu este in pericol, anuntaRTV.

Socant! Mobilele suna in avionul disparut. Mister fara precendent! Telefoanele mobile ale echipajului si pasagerilor de la bordul Boeingului 777 care a disparut fara urma in urma cu 5 zile inca suna! Ar putea insemna ca sunt undeva pe uscat. Cautari disperate pentru a da de urma celor 239 de oameni care se aflau in avionul care zbura de la Kuala Lumpur la Beijing, disparut de pe radare sambata dimineata! In timp ce echipaje din 10 tari scotocesc intens pe o raza de 160 de kilometri in jurul locului unde a fost pierdut contactul cu Boeingul, mobilele pasagerilor sunt active in mod misterios. Un oficial de la Malaysia Airlines a confirmat ca propria companie a incercat sa ia legatura cu membrii echipajului si celularele lor suna, informeazaClick.