Presedintele Columbiei a facut pipi pe el! Juan Manuel Santos, presedintele Columbiei, a avut parte de un moment neplacut in timpul unui discurs tinut in campania electorala pe care o sustine zilele acestea, la Barranquilla. Manuel Santos, 62 de ani, a urinat pe el in timp ce vorbea, dar si-a continuat discursul ignorand total neplacuta intamplare. Cei care asistau la discursul sefului statului sustin ca, desi pata de pe pantaloni crestea in dimensiune, acesta nu a dat nici un semn ca ar dori sa iasa de pe scena sau ca se simte cumva deranjat de ceea ce i se intampla, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

A mers la medic cu dureri de cap si nas infundat. Medicii au fost uluiti de ce au gasit in capul ei. O femeie in varsta de 62 de ani, din China, a mers la medic pentru ca avea nasul infundat si dureri de cap greude suportat. Nimic neobisnuit pana aici, insa medicii au facut o descoperire uluitoare in timpul investigatiilor. In urma unei radiografii s-a descoperit ca femeia traia de ani de zile cu un glont in cap. Si, mai mult, nici macar nu stia ca acesta era acolo. Glontul de 2,5 centimetri era localizat in spatele nasului si a fost extras chirurgical de medici. Totusi, modul in care glontul a ajuns in capul femeii este un mister, potrivit The Mirror. Potrivit Want China Times, femeia spune ca a fost lovita in tampla dreapta la varsta de 14 ani, dar ca a crezut ca a fost o piatra. Publicatia Shanghaiist scrie, insa, ca Zhao a declarat ca a fost lovita de un glont "ratacit", dar ca a simtit doar o durere usoara si s-a gandit ca nu-i va pune viata in pericol, anuntaRTV.

Un interlop si-a tuns fosta iubita si a plimbat-o goala pe ulita! Razbunare crunta a unui interlop asupra celei care i-a fost iubita. Individul, suparat ca ea are o alta relatie, a batut-o, a tuns-o si a plimbat-o goala prin comuna. Corina (27 de ani), din comuna prahoveana Maneciu, s-a iubit cu un barbat aproape un an. Individul era stabilit in Spania, iar fata stia ca se ocupa cu traficul de persoane, dar si ca e casatorit si are copii. A decis sa se desparta de el, dar asta l-a infuriat cumplit pe Mihai Crozolo, care a venit zilele trecute sa se razbune. "M-a legat de pat, apoi a inceput sa ma loveasca. M-a tarat pana la baie de par si m-a tuns, dupa care m-a dezbracat si m-a plimbat asa pe strada pana la mama la croitorie", a povestit, plangand, Corina Cepoiu. De rusine, fata a incercat sa se sinucida, luand mai multe pastile, dar mama ei a gasit-o la timp si a sunat la 112, informeazaLibertatea.

Sta cu capul pe cioburi, fara sa simta durerea! Cum reuseste. Jim Stilianos este cunoscut in Statele Unite drept omul care poate face orice cascadorie. In urma studierii magiei poate in prezent sa isi impinga corpul spre a face lucruri extreme. Invitat la emisiunea HuffPost Live, Jim a pus initial cei doi prezentatori sa sparga niste sticle goale, iar pe cioburile rezultate s-a asezat cu fata. Apoi l-a pus pe prezentatorul show-ului, Ricky Camilleri, sa se urce cu picioarele pe capul sau. A urmat o serie de trei capcane pentru animale medii in care Jim si-a prins rand pe rand limba si mainile. Intervievat de cei doi prezentatori despre cum reuseste sa faca aceste cascadorii, ineditul magician nu a vrut sa dezvaluie metodele, insa i-a incurajat pe cei ce doresc sa practice asa ceva sa studieze alaturi de specialisti in domeniu, sa invete fizica, sa nu se grabeasca sau sa fie distrati in momentul in care executa un numar si pe cat posibil sa nu fie nesupravegheati, scrieClick.

Profa de teatru, prinsa facand sex cu un elev! Kelly Ann-Marie Burgess, o profesoara de teatru, de 26 de ani, din Newport, Marea Britanie, este acuzata ca a intretinut relatii sexuale cu un elev minor, parintii copilului cerand pedeapsa cu inchisoarea pentru aceasta. Profesoara a aparut ieri pentru prima data in fata judecatorilor, recunoscandu-si vina si precizand ca a facut sex de mai multe ori cu elevul de 16 ani in perioada 1 ianuarie - 28 august 2013, scenele de amor avand loc chiar in incinta scolii. Kelly Burgess a fost data afara din scoala in care preda, iar pe 7 aprilie va afla daca va fi arestata pentru ca a facut sex cu un minor, anuntaLibertatea.