​N-o sa-ti vina sa crezi cate milioane de dolari s-au platit pentru acest caine. Un om de afaceri chinez si-a permis luxul. Cel mai scump caine din lume este un exemplar din rasa mastiff tibetan, care a fost cumparat recent cu incredibila suma de doua milioane de dolari. Totul s-a intamplat la o licitatie organizata in estul Chinei, eveniment la care un om de afaceri chinez a devenit noul proprietar al patrupedului in varsta un an si care cantareste 90 de kilograme. Conform digi24.ro, acesti caini sunt comparati cu leii datorita coamei lor impunatoare, dar si pentru ca sunt masivi. Mastiffi tibetani sunt celebri in randul chinezilor bogati, care ii cauta pentru ca reprezinta ultimul trend. Exemplarele din aceasta rasa sunt apreciate pentru ca rezista unor temperaturi foarte scazute, motiv pentru care sunt folosite de ciobanii nomazi din Asia Centrala, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Incredibil! Are un gat de 28 cm. Mare e gradina lui Dumnezeu! Americanca Sydney V. Smith, de 28 de ani, din Los Angeles, se mandreste ca toata lumea ii spune "Femeia-girafa"! Dintotdeauna si-a dorit sa aiba cel mai lung gat din lume. Din anul 2011, Sydney V. Smith poarta in jurul gatului 11 inele de cupru. Datorita acestora, gatul i s-a lungit si masoara acum 28 de centimetri. Sydney spune ca nu vrea sa se opreasca aici. Deja are de gand sa-si mai adauge un inel, pentru ca gatul sa i se lungeasca si mai mult. Pe langa satisfactia de a fi prezenta in Cartea Recordurilor, ea spune ca asa devine mai frumoasa, anuntaClick.

Au chemat politia cand au vazut-o! Imaginea horror care a bagat spaima in toti calatorii de la metrou. Multe lucruri ciudate s-au vazut la metrou, insa cel de fata cu siguranta le poate intrece pe toate. Nu stim ce a vrut sa demonstreze, insa o tanara s-a gandit sa iasa din casa avand o tinuta mai excentrica. Astfel, ea si-a luat o pereche de dresuri mai neobisnuite si a imbracat o rochie iesita din comun. A accesorizat tinuta cu niste sandale argintii si cu un evantai negru, de dimensiuni mari. Ceea ce socheaza cel mai mult este insa chipul ei. Nu stim care sunt motivele, insa si-a pus pe fata o masca cu chip de mort si a adoptat o coafura rebela. Toti cei care au vazut-o au incremenit, iar unul dintre calatori s-a speriat atat de tare incat a chemat politia, informeazaKanalD.

Cel mai scump oras din lume se afla in Asia. Bucurestiul nu intra nici macar in primele 100. Un studiu realizat recent de Economist Intelligence Unit a stabilit ca Singapore este cel mai scump oras din lume. Din cele 131 de orase analizate, Singapore a fost ales cel mai scump oras din lume, primind 130 de puncte, cele mai multe dintre toate orasele participante la studiu. Statistica pare incredibila, in conditiile in care la inceputul anilor 2000, Singapore abia daca intra in top 10 al celor mai scumpe orase din lume. Totul s-a schimbat datorita aprecierii monedei nationale si a cresterii nivelului de trai, care a adus si preturi mai ridicate. Pe urmatoarele locuri se afla Paris, Oslo, Zurich, Sydney, Caracas si Geneva. Tokyo, cel mai scump oras din lume in anul 2013, a cazut pana pe locul al optulea, in special din cauza deprecierii monezii nationale, scrieLibertatea.

A facut sex cu un baiat de opt ani de 50 de ori! A fost prinsa dupa ce copilul a povestit totul colegilor. O femeie de 21 de ani a fost condamnata la doi ani de inchisoare dupa ce a fost acuzata ca a facut sex de peste 50 de ori cu un copil de opt ani. Loren Morris, acum in varsta de 21 de ani, a inceput sa intretina relatii sexuale cu baiatul de generala cand ea avea 16 ani. Totul s-a incheiat dupa doi ani, cand copilul avea zece. Loren a fost prinsa doar cand elevul, acum in varsta de 14 ani, s-a laudat unor colegi de scoala. Tanara a primit o pedeapsa mai usoara pentru ca, potrivit judecatorului, si-a dat seama de greseala ei si a pus capat relatiei. Insa cei prezenti la proces au declarat ca Loren e prea imatura ca sa isi dea seama de gravitatea faptelor ei si ca are nevoie de ajutorul parintilor, anuntaClick.