Ce a gasit ANPC pe piata de comert electronic: cartea care iti garanteaza cresterea in inaltime daca o citesti in 15 zile. Mirona Veronica Daia, director in cadrul ANPC, a declarat, marti, ca, desi nu se poate spune ca sunt grave abateri in comertul online, autoritatea s-a confruntat si cu inovatii, cazuri izolate, precum anuntul de pe un site pe care se vindeau carti conform caruia cumparatorul va creste in inaltime. "In ultimii doi ani comertul online a capatat noi dimensiuni, ne-am confruntat si cu inovatii in acest segment de piata...", a spus Mirona Veronica Daia, potrivit Gandul.

Faze tariFoto: Colaj foto

A incercat sa se sinucida disperat ca nu-i iese selfie-ul perfect. Un adolescent din Marea Britanie a devenit atat de obsedat sa-si faca portretul perfect cu telefonul mobil incat a incercat sa se omoare cand a vazut ca rezultatele nu sunt pe masura ambitiilor lui. Danny Bowman (19 ani) statea cate zece ore pe zi incercand sa prinda selfie-ul perfect din cele 200 de fotografii facute cu iPhone-ul. Din cauza aceasta, a renuntat la scoala, la prieteni si, practic, la orice fel de viata sociala si s-a inchis in casa. In cele din urma a devenit foarte deprimat si a incercat sa se sinucida cu o supradoza de medicamente, scrie Click.

Din Romania s-a furat reteta combustibililor nucleari. Din cele 194 de state ale lumii, doar 32 au capacitati de fabricare a combustibilului nuclear, printre care si Romania. Prezent la summitul securitatii nucleare de la Haga, Traian Basescu a spus ca in tara noastra aceasta tehnologie este tinuta perfect sub control. Pe bune? "Uraniul de la noi, ars in reactoarele de la Cernavoda, devine extrem de radioactiv. Daca nu am avea securitatea necesara si acest uraniu ar ajunge pe mana teroristilor, s-ar putea fabrica, mai mici sau mai mari, bombe nucleare", a spus presedintele Basescu la Haga, scrie Libertatea.

Cel mai penibil moment din istorie. Cum coboara un amant pe cearsaf de frica sotului inselat. Asa ceva nu vezi in fiecare zi. De frica sa nu fie prins in pat cu sotia altui barbat, amantul a coborat pe fereastra apartamentului cu un cearsaf. Scena pare rupta din filmele de comedie, insa e cat se poate de reala. Dupa ce a fost prins alaturi de o femeie casatorita, amantul a hotarat sa iasa din apartament cu ajutorul unui cearsaf. Astfel, in timp ce sotul inselat se certa la cutite cu partenera lui de viata, amantul parasea locuinta pe geam, scrie EVZ.

Sexy-ministra din Transnistria vrea si ea sub Putin. Nina Stanski, un fost fotomodel, in varsta de 36 de ani, care conduce Ministerul de Externe al regiunii separatiste Transnistria, i-a cerut presedintelui rus, Vladimir Putin, sa anexeze si "tara ei". In timp ce lumea intreaga condamna anexarea Crimeei de catre Rusia, politiciana Nina Stanski aplauda cucerirea peninsulei. Ba mai mult, ea il indeamna pe Putin sa faca din Transnistria urmatoarea lui "cucerire" in Europa de Est, dupa acelasi model, scrie Click.

Zborul MH370: premonitia unui pasager inainte de a se urca in avionul disparut. Misterul care invaluie cele petrecute la bordul aeronavei companiei Malaysian Airlines a captivat atentia intregii lumi. Dintre cei 239 de oameni care si-au pierdut vietile, o victima are o poveste care atinge granitele paranormalului. Misterul disparitiei unui avion cat doua terenuri de baschet e atat de mare, incat, in goana dupa raspunsuri, cei 239 de oameni aflati la bord au devenit o simpla statistica in ochii publicului, scrie Adevarul.

Japonezii inchiriaza cu 70 de euro pe ora gonflabile pentru sex. Prostituatele nu mai sunt la moda. Asiaticii prefera papusile de cauciuc. Dupa o zi stresanta la munca, cine mai are nervi sa suporte toanele sotiei cand vine acasa? Japonezii au gasit o metoda excelenta de a scapa de singuratate in compania unor papusi din silicon care le fac toate poftele. Sidore K. din Tokyo se plange ca nu are timp sa curteze si sa convinga o femeie sa faca sex cu el. Dar de cand a cunoscut-o pe Sandy, o prostituata din silicon, zice ca e cel mai satisfacut barbat din arhipelag, scrie Click.

Cum arata "groapa fara fund" din Texas. Izvorul Jacob's Well din Texas este unul dintre cele mai spectaculoase locuri de pe Pamant, dar si unul dintre cele mai periculoase. De-a lungul anilor, cel putin 8 persoane au murit dupa ce au incercat sa sara de pe o stanca din apropiere in groapa situata sub apa. Cei din zona spun ca apa este atat de limpede incat, de pe stanca situata la numai un metru deasupra izvorului, se observa doar groapa de 10 metri adancime, nu si apa, scrie Gandul.