Incredibil! A "alergat" 100 de metri in maini, pe carje. Viata etiopianului Tameru Zegey s-a intors cu susul in jos... la propriu. Mama sa l-a abandonat dupa ce l-a nascut cu picioarele strambe. Dar tanarul nu si-a abandonat niciodata pasiunea pentru atletism si a muncit pe branci. Barbatul de 32 de ani a invatat de mic sa mearga in maini, iar acum poate parcurge distante lungi, chiar si pe carje. Atletul a obtinut un record mondial, in oraselul german Furth. El a reusit sa "alerge" 100 de metri in doar 56 de secunde, in maini pe carje, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

A montat o camera pentru inregistra fantome, dar si-a surprins iubita facand sex cu fiul. Un barbat care a instalat o camera video ascunsa pentru a monitoriza activitati paranormale in bucataria sa a surprins-o accidental pe prietena lui in timp ce facea sex cu fiul sau adolescent. n loc sa surprinda fantome pe camera, tatal, din Tasmania, Australia, a fost ingrozit sa vada inregistrari cu iubita lui si fiul sau de 16 ani in timp ce se sarutau si se mangaiau. Femeia, in varsta de 28 de ani, a pledat luni vinovata la cinci capete de acuzare pentru sex cu un minor, la Curtea Suprema, potrivit Mirror. Ea a spus ca ii este "rusine si jena" de actiunile sale si a pretins ca a crezut ca varsta de consimtamant este de 16 ani, cand aceasta este de fapt 17 ani in Australia, anuntaRTV.

Cumperi doua Porsche Cayenne si primesti o noapte de sex! Scandal urias in Germania, din cauza unui dealer auto Porsche. Directorul sucursalei a incercat sa atraga clienti pentru bolizii de lux modelul Cayenne, printr-o oferta cel putin inedita. Astfel, el i-a invitat pe cumparatori sa achizitioneze cate doua Porsche Cayenne odata si, drept bonus, vor primi o noapte cu o escorta de lux, la alegerea lor. "Cadoul" oferit din partea firmei a starnit imediat reactia virulenta a mai-marilor de la Porsche, care i-au intentat proces dealerului pentru ca ideea lui afecteaza grav imaginea colosului auto, informeazaLibertatea.

Uite ce monstru le-a dat iama in bucatarie: "Am sarit pe masa de frica". O familie din capitala Suediei, Stockholm, a avut parte de o experienta de infarct. Ei s-au trezit cu un sobolan, cu lungimea de 38,1 centimetri, in apartamentul lor din cartierul Solna. Monstrul a reusit sa gaureasca betonul si sa se strecoare in bucataria suedezilor, unde si-a facut cuib. Ei nu au descoperit musafirul nepoftit pana ce nu au scos gunoiul din casa. "Am fost ingrozit. Era o dihanie uriasa. Cum am zarit-o, am sarit pe masa de frica", a povestit Signe Bengtsson-Korsas, citat de "Aftonbladet". Familia a facut apel la o firma de deratizare care a reusit sa prinda monstrul, fiindca devenise violent, scrieClick.

De zece ani mananca doar pufuleti. Vezi cum arata. Debbie Taylor traieste doar cu pufuleti Monster Munch, de 10 ani incoace, fiind singura mancare pe care o suporta. Femeia are 30 de ani si a avut probleme cu alimentatia inca din adolescenta, avand perioade de anorexie sau bulimie. De la varsta de 15 ani a inceput sa manance selectiv, trecand de la paine prajita la alune prajite si in final la snacksurile cu aroma de vita, acestea tinandu-i de 10 ani loc de mic dejun, pranz si cina. Femeia locuieste impreuna cu partenerul sau si baiatul ei in varsta de 10 ani, carora le gateste zilnic mancare sanatoasa. Ea mananca pe zi in jur de 3 pungi de snacksuri a cate 45 de grame fiecare si a afirmat ca nu a mai servit o masa normala de cand avea 11 ani si a primit o friptura de vita cu legume. "Daca exagerez cu snacksurile am dureri in gat din cauza aditivilor si trebuie sa beau mult ceai sau Coca-Cola, care sunt singurele lichide pe care le suport", a spus aceasta, anuntaRTV.