Detaliul nestiut dintr-un tablou pictat in anii 1800! Ce au descoperit oamenii de stiinta! Nimeni nu vazuse asta pana acum. Joseph Mallord William Turner a fost cel mai renumit pictor pe care l-a avut Marea Britanie vreodata, operele lui reusind sa capteze intr-unul dintre tablouri poluarea din aer din vremea in care a trait acesta. Oamenii de stiinta au un motiv cat se poate de temeinic pentru a-i studia tablourile, ei fiind de parere ca acestea ar putea da detalii despre gradul de poluare sin perioada in care acesta traia. Ei sustin ca pictori renumiti, printre care si Turner, au reusit sa redea pe plansa chimicalele din aer. Cheia catre aceasta descoperira este culoarea folosita de pictor in tabloul numit "The Lake, Petworth"pentru a reda apusul soarelui. Oamenii de stiinta au analizat sute de tablouri si au descoperit ca a existat o perioada in care mai mult de 50 de vulcani din lume au erupt, scrieCancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Ce nebun! Si-a trimis un Cv de angajare cu poza penisului sau. Un tanar din Texas aflat in cautarea unui job a trimis la Fortele de Munca un CV in care din greseala a atasat o poza cu penisul sau. Gestul inedit a fost primit cu zambete de angajatii institutiei dar nu l-a scapat pe tanarul de 25 de ani de o amenda pentru postare si distributie de material obscen. Purtatorul de cuvant al politiei din Texas a raspuns amuzat cand a fost intrebat despre aceasta intamplare. " Cred ca stiu de ce nu isi gaseste de munca", a declarat Demarquis Black, anuntaClick.

Si-a transformat garajul intr-o casa de vis cu trei dormitoare. Toata lumea spera ca intr-o zi sa aiba propria lor casa de vis, dar foarte putini reusesc. Cu toate acestea, o tanara a gasit o metoda ingenioasa de a depasi aceste obstacole financiare - ea si-a construit casa perfecta intr-un garaj. Designerul de interior Stephanie Bertenshaw a cheltuit doar 15.000 de lire sterline pe proiectarea si renovarea celor cinci garaje de pe terenul parintilor ei. Noua ei casa este evaluata acum de la 150.000 de lire sterline. Stephanie Bertenshaw si partenerul ei, Luke Stanley, ambii in varsta de 24 de ani, locuiesc in casa care are acum trei dormitoare, in Marsden, West Yorkshire. Pe acelasi teren locuiesc si parintii lui Stephanie, Chris si Suzanne, bunicii si unchiul ei, informeazaRTV.

Un cuplu a castigat la loto de trei ori intr-o luna. Sotii Calvin si Zatera Spencer au castigat marele premiu de 1 milion de dolari la loteria Powerball la inceputul acestei luni. In ziua urmatoare, ei au castigat din nou un premiu de 1 milion de dolari cu un bilet de loterie, informeaza Mediafax.ro. Doua saptamani mai tarziu, pe 26 martie, sotii Spencer au castigat 50.000 de dolari la loteria "Pick 4". Aceasta serie norocoasa uluitoare a inceput pentru sotii Spencer, care locuiesc in Portsmouth, pe 12 martie, cand au castigat premiul de 1 milion de dolari dupa ce au ghicit primele cinci numere de la extragerea din acea seara a loteriei Powerball, potrivit Daily Press. Sansele de a castiga premiul de 1 milion de dolari la jocul Powerball sunt de 1 la 5 milioane. Daca ar fi ghicit si cea de-a sasea bila norocoasa, sotii Spencer ar fi castigat in acea seara 60 milioane de dolari, scrieRealitatea.net.

Imaginea a facut inconjurul lumii! Mireasa nu va uita niciodata acest moment de la nunta sa! Ce a putut sa ii faca sotul. Casatoria intre doi oameni presupune ca cei doi sa nu se insele, sa se respecte si sa ramana impreuna pentru restul vietii. O imagine realizata de un fotograf la o nunta demonstreaza ca aceste reguli nu se vor aplica si pentru acesti doi tineri. Un fotograf prezent la o nunta a reusit sa surprinda un moment mai putin placut pentru mireasa. Oricat de urata este situatia, imaginea a facut inconjurul lumii si a starnit hohote de ras. Mirele pare sa nu se poata abtine sa se uite si sa pipaie alte femei nici macar in ziua nutii cu cea pe care a ales-o sa ii fie mireasa, anuntaCancan.

Ce se intampla cand bagi mana in 150 de capcane pentru soareci. Doi tineri cu spirit de initiativa au filmat momentul in care mana unuia dintre ei activeaza 150 de capcane de soareci. Gav si Den, doi tineri care au un canal pe Youtube, intitulat The Slow Mo Guys, posteaza diferite clipuri in care, in slow-motion, vedem raspunsul corpului uman la contactul cu diferite obiecte. Unul din cele mai spectaculoase clipuri este insa cel in care tanarul activeaza cu mana sa 150 de capcane pentru soareci. Filmuletul genial il puteti vedea mai jos, informeazaClick.