Ultima fita: suzeta din aur de 30.000 de euro. Ultima fita pentru rasfatatii familiei: suzeta din aur! Pentru parintii cu dare de mana, o companie spaniola a lansat suzeta din aur si diamante. Cel mai scump accesoriu pentru bebelusi din lume costa nu mai putin de 30.000 de euro (134.000 lei). Dar cei avuti spun ca merita toti banii! Bijuteria este realizata manual, din aur roz de 18 de carate si zeci de diamante albe. Suzeta "Dodo Dummy" poate fi agatata de un lant sau purtata si ca pandativ, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Cum arata azi locul in care a fost facut cel mai cunoscut wallpaper din lume, la 20 de ani de la efectuarea fotografiei. Una dintre cele mai celebre imagini din lume este campul verde pe care, la un moment dat, cu totii l-am avut setat drept imagine de fundal pe calculator. Fotografia a fost facuta in anul 1996 de catre Charles O'Rear, in timp ce mergea in California sa isi viziteze iubita. Se intampla in luna ianuarie cand, de obicei, in zona respectiva au loc furtuni. Cerul limpede l-a atras insa pe fotograf care a profitat imediat de moment si a scos aparatul foto, facand astfel una dintre cele mai cunoscute imagini din lume. Ulterior, imagine, denumita "Bliss", a fost apoi folosita de milioane de oameni din intreaga lume, drept imagine de fundal, anuntaCancan.

Perucile pubiene ultimul strigat de moda. Rhiannon Schneiderma, o tanara din Statele Unite, a creat o serie de fotografii controversate pentru propriul blog de fashion. Tanara a surprins lumea modei prin extravaganta de care a dat dovada. Controversatul proiect a facut valuri in mediul online, multi fiind oripilati de fotografii. Va lasam sa hotarati dumneavoastra daca ati vrea sa purtati asa ceva acasa, relateazaClick.

Agentia spatiala a Coreei de Nord are un logo aproape identic cu cel al NASA. Noul logo al Agentiei spatiale a Coreei de Nord, dezvaluit astazi de agentia de presa nationala, care l-a prezentat drept "simbolul unei dovezi normale a naturii si misiunii" institutiei, este foarte similar celui al NASA. Agentia centrala de presa a Coreei de Nord (KCNA) nu a mentionat nimic despre asemanarea izbitoare dintre cele doua embleme, a Agentiei spatiale a Coreei de Nord si cea a SUA. Ambele au globuri albastre, imprejmuite de inele, si litere albe. Emblema Administratiei Nationalei pentru Dezvoltare Aerospatiala (NADA) a fost creata recent si reprezinta caracterul, misiunea, pozitia si prospectele de dezvoltare, potrivit KCNA. In partea de jos a emblemei de un albastru inchis, in forma de glob, se observa numele in coreeana al institutiei ("Kukgaujugaebalkuk"), iar in partea de sus apar literele "DPRK", colorate cu albastru deschis. In mijloc apare si acronimul NADA, scrieMediafax.

A avut un soc cand se pregatea sa bea din cafea! Ce a descoperit o profesoara in pahar: "Sunt simboluri satanice". O tanara profesoara din Louisiana a avut un soc dupa si-a cumparat doua cafele la pachet de la una dintre cele mai cunoscute cafenele din lume. Megan Pinion s-a gandit sa isi inceapa ziua cu o cafea de la Starbucks, asa ca dis-de-dimineata s-a dus sa isi cumpere una pentru ea si o alta pentru o amica. Cand a ajuns acasa insa, femeia a avut un soc dupa ce a ridicat capacul paharelor de cafea si a vazut doua simboluri oculte: cifra 666 si o pentagrama. Ea si-a spus nemultumirea printr-un mail trimis companiei, iar reprezentantii cafenelei si-au cerut scuze pentru cele intamplate. Pana acum, nu se stie ce s-a intamplat cu angajatul pus pe glume, anuntaCancan.

Ia, neamule, hot-dogul de 57 de kilograme! Il poti manca doar daca ai in buzunar 1.000 de dolari (3.238 lei). Brett Enright (49 de ani) din Oregon, SUA, a intrat in Cartea Recordurilor, dupa ce a pregatit cel mai mare hot-dog din lume. Giganticul preparat cantareste peste 57 de kilograme. Numai carnatul care a fost folosit de bucatar are peste 22 de kilograme. N-a fost prea usoara pregatirea lui. Enright a folosit un gratar imens, de 31 m, care a fost transportat la restaurant cu o remorca. Barbatul a stabilit un record mondial si pentru cel mai mare hamburger din lume, ce cantarea 352 de kilograme, informeazaClick.