Cum a incercat o femeie de 117 kilograme sa atraga atentia barbatilor. S-a dezbracat pe strada. In vreme ce societatea promoveaza femei cat mai slabe, o tanara in varsta de 20 de ani a incercat sa traga un semnal de alarma asupra complexelor pe care le dezvolta plinutele din aceasta cauza. Amani Terrell a incercat sa le demonstreze rautaciosilor, si nu numai, ca si femeile plinute au incredere in ele. Fata se declara impotriva tiparelor impuse de societate potrivit carora femeia perfecta este asemanatoare unei papusi Barbie. Pentru a-si sustine cauza, ea s-a imbracat doar in costum de baie si a iesit asa pe un bulevard foarte circulat din Los Angeles. Totodata, ea a transmis un mesaj femeilor care au probleme de greutate, scrieCancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

El e cel mai fericit barbat: canta la poponete. Dupa o zi istovitoare de munca, ce barbat n-ar visa sa se relaxeze seara, plesnind la poponet 14 femei? Jorge Perez Gonzalez e cel mai fericit tobosar din lume cand canta la funduri. Tobele nu mai sunt la moda! Muzica adevarata se face numai prin bataia femeii la fundulet. Spaniolul Jorge Perez Gonzalez plesneste "tobele" carnoase si rotunde cu o placere de crapa barbatii de ciuda. Ca orice muzician, tobosarul trupei Patax, in varsta de 34 de ani, trebuie sa-si acordeze, din cand in cand, instrumentele la care canta. Alege doar "tobe" atragatoare, iar pentru sunete mai inalte le schimba chiloteii cu tanga rosii minusculi. Despre fete, vai de fundu' lor! Timp de trei minute, cele 14 tinere stau cuminti si nu scot un sunet, cat timp barbatul le plesneste dupa cum doreste, anuntaClick.

El e singurul barbat din lume care mananca pietre si caramizi: "Sunt mai bune ca un pui fript". Un barbat din India este pe cale sa intre in Cartea Recordurilor datorita unui obicei alimentar departe de orice inchipuire. Omul, pe nume Pakkirappa Hunagundi, mananca zilnic caramizi si noroi. Dependenta lui este cu atat mai ciudata, cu cat refuza alimente comestibile pentru a se hrani cu astfel de obiecte. Indianul, acum in varsta de 30 de ani, a inceput sa manance caramizi de cand avea 10 ani, ajungand sa consume si cate trei kilograme pe zi. Interesant este ca, desi mananca zilnic caramizi, pietris si noroi, omul nu are deloc probleme de sanatate. Sistemul lui digestiv functioneaza perfect, iar dantura ii este sanatoasa. "Mama insista sa nu mai mananc asa ceva, dar chiar daca mi-ar da pui prajit, nu l-as manca", a declarat barbatul, potrivit The Mirror, informeazaCancan.

Scandal in Rusia: Angajatii unei fabrici au facut baie in laptele pentru consum. Un scandal alimentar a izbucnit in Rusia, unde angajatii unei mici firme de lactate s-au pozat facand baie in lapte, la serviciu, potrivit DailyMail. Mai mult, acestia s-au si fotografiat. Pozele au ajuns insa pe internet, iar acum fac inconjurul lumii. Rusii s-au revoltat, iar protectia consumatorului a intervenit in acest caz. Firma a fost inchisa pentru o luna si jumatate si a fost deschisa o ancheta. Protagonistii fotografiilor au fost dati afara, scrieRTV.

Imagini incredibile in China: oamenii stau la coada pentru a respira aer curat, ambalat in pungi de plastic! Poluarea a atins cele mai inalte cote in China, acolo unde oamenii stau la coada pentru a respira aer curat, ambalat in pungi de plastic. Imaginile au fost surprine in Zhengzhou, capitala provinciei Henan, acolo unde sute de oameni au stat la coada pentru a nu uita cum este sa respiri aer curat. Cele mai socante imagini sunt cu bunicii isi aduc copiii in locuri special amenajate unde se respira aer curat. Zhengzhou este unul dintre cele mai poluate orase din China si se afla pe locul 10 in topul realizat de cei de la Greenpeace in 2013, anuntaCancan.