Si-a ucis chirurgul plastician pentru ca nu i-a placut rezultatul operatiei. Un barbat din China a fost condamnat la moarte, dupa ce si-a ucis chirurgul plastician, nemultumit de rezultatul operatiei de modificare a nasului. Atacul a avut loc in sectia O.R.L. a spitalului public din orasul Wenling. Lian Enqing, in varsta de 33 de ani, era nemultumit de forma nasului sau si le-a cerut doctorilor sa il opereze, pentru a-i modifica forma, scrie The Daily Mail. Dupa operatie, Lian a fost dezamagit de rezultat si a sustinut ca nasul nu mai functiona corespunzator, impiedicandu-l sa respire normal. Sora sa a povestit instantei ca Lian si-a pierdut cumpatul pentru ca a simtit ca plangerea sa nu a fost tratata cu respect, noteaza stirileprotv.ro.

Faze TariFoto: Colaj foto

Razbunarea unei femei parasite la altar: Ce a patit barbatul care a suparat-o. O doctorita din Brazilia a fost condamnata la sase ani de inchisoare dupa ce i-a distrus viata barbatului care a parasit-o la altar. Astfel, ea a platit o banda de infractori sa ii arda casa tanarului, sa ii distruga masina si sa ii taie penisul. Tanarul a fost batut si a ramas fara penis dupa ce organul a fost taiat cu un cutit. Ea a fost condamnata la sase ani de inchisoare, insa a reusit sa fuga din tara pentru mai multi ani, fiind prinsa de abia la inceputul lunii aprilie, scrie RTV.

Cea mai originala promotie. Cumperi o rochie de mireasa, primesti un miel! Cumperi o rochie de mireasa, primesti un miel! Nu este vreo gluma, ci oferta unui patron cu idei originale. Cine se casatoreste, anul acesta, are parte de o promotie speciala: mielul de Paste vine la pachet cu rochia de mireasa sau costumul de mire. "Daca se achizitioneaza rochia inainte de Paste, sa zicem la 1.500 de lei rochia, se face un discount la miel, de 10%. Daca rochia depaseste valoarea de 3.000 de lei, dam mielul bonus!". La o asemenea oferta, clientii nu au intarziat sa apara. Nu doar mirii se pot alege cu miei gratis, ci si nasii sau invitatii care cumpara o tinuta de ocazie, scrie KanalD.

Descoperire neobisnuita in biblioteca Universitatii Harvard. Cum arata cartile vechi de cateva secole, legate cu piele umana. Marile biblioteci ale lumii au avut intotdeauna un aer misterios si infricosator. Soaptele apasate, linistea artificiala si mirosul volumelor prafuite se combina pentru a realiza o experienta suprarealista. Cand vine vorba de biblioteci infricosatoare, Universitatea Harvard este in top, pentru ca cel putin doua dintre cartile sale sunt legate cu piele umana, scrie The World Observer. Se pare ca practica legarii cartilor cu piele umana era la moda in secolul 17, mai ales pentru cartile de anatomie. Adesea, doctorii vremii foloseau pielea cadavrelor pe care le disecau pentru cercetari, relateaza stirileprotv.ro.

Un barbat a fost condamnat la inchisoare pentru ca si-a lasat prietenul beat sa conduca. Un barbat a fost condamnat la inchisoare pentru ca nu l-a impiedicat pe prietenul sau, care se afla in stare avansata de ebrietate, sa se urce la volan. Un barbat din Franta a fost condamnat la 6 luni de inchisoare pentru ucidere prin imprudenta, pentru ca nu si-a oprit prietenul beat sa conduca. Amicul sau a lovit mortal un student in varsta de 18 ani. Condamnarea a fost o premiera pentru jurisprudenta din Franta, noteaza Cancan.

A angajat porumbei pentru corespondenta, dupa ce s-a scumpit posta. A gasit solutia dupa ce posta a crescut preturile! Omul de afaceri Ned Corbett-Winder, de 29 de ani, a angajat porumbei pentru a-si trimite corespondenta si mici pachete. Pasarile au fost instruite si si-au luat deja rolul in serios. Ele duc la destinatie fara gres pachetele de pana la 75 de grame, efectuand doua livrari pe zi. Corbett spune ca, astfel, va economisi mii de lire sterline, scrie Click.