Ea este posesoarea celui mai frumos fund de pe internet! Jen Selter a fost detronata! Vezi cum arata noua bomba sexy. Jen Selter este o pasionata de fitness care a reusit sa innebuneasca milioane de barbati cu formele ei apetisante. A fost numita fata cu cel mai frumos fund de pe internet, insa sute de sportive vor sa o detroneze. Un model din fitness ii face concurenta serioasa si are un fund lucrat in mii de ore de antrenamente dure, scrie Cancan.

Faze tariFoto: Colaj foto

Cel mai mare eveniment dedicat penisului are loc in Japonia. Femeile se inchina la el. Anual, in prima duminica din luna aprilie, femeile din Japonia se strang in localitatea Kawasaki pentru a sarbatori Kanamara Matsuri sau, tradus, Festivalul Penisului de Otel. Ciudata traditie are radacini adanci in localitatea japoneza, cunoscuta in trecut ca rai al prostituatelor, scrie Click.

Masina care i-a uimit pe politistii din Arges. Legea nu interzice clar acest lucru. Din dorinta de a se deplasa mai usor in trafic, multi soferi isi inscriptioneaza masinile astfel incat sa semene cu cele ale politiei sau serviciilor secrete. Legea romaneasca nu interzice acest lucru. In Arges, politia a oprit o masina apartinand unei firme care semana foarte mult cu una a politiei, scrie Gandul.

Bestia din adancuri a fost prinsa. Crocodilul de 80 de ani care cantarea o tona si-a mancat ultima victima in urma cu cateva zile. Un crocodil de 80 de ani a fost capturat cu greu din lacul Victoria din Uganda. Ucigasul s-a hranit saptamani la rand cu oameni. Monstrul a fost prins cu greu de catre autoritati, insa oamenii pot rasufla linistiti deoarece vietile nu le mai sunt in pericol, scrie EVZ.

O sa-ti pice fata cand vei vedea cum s-a imbracat o rusoaica la balul de absolvire! Despre rusoaice se spune numai lucruri bune, mai ales atunci cand vine vorba de felul in care arata, dar se pare ca si felul in care se imbraca este socant uneori. Nimeni nu contesta faptul ca rusoicele sunt unele dintre cele mai frumoase femei din lume, dar..., scrie KanalD.

Printul William si sotia, primiti cu fundul gol. Printul George, stranepotul de numai 8 luni al reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, se afla in primul sau turneu oficial. El a sosit, ieri dimineata, impreuna cu tatal lui, printul William, si cu mama sa, Kate, la Wellington, unde au fost intampinati de bastinasi in fundul gol, scrie Click.

A facut publice pozele cu fosta lui sotie goala in baie! Imaginile sunt dementiale! Motivul pentru care au ales sa divorteze. Pe data de 23 ianuarie 2014, Rachel si fostul jucator de fotbal american, Terrel, se casatoreau jurandu-si astfel credinta pe viata. La scurt timp dupa ce si-au unit destinele, Rachel anunta ca isi doreste divortul, scrie Cancan.

Cum sa enervezi un roman. Invataturi pentru americani. Site-ul Matador a publicat un articol dedicat punctelor sensibile ale romanilor. Autorul articolului le arata calatorilor care poposesc in tara noastra ce nu ar trebui sa faca niciodata atunci cand stau de vorba cu un roman. 1. Sa confunde Bucurestiul cu Budapesta, scrie EVZ.