Omul-stup a stat cu 45 de kilograme de albine pe el. Incredibil! She Ping s-a acoperit complet cu un strat de albine ce cantarea peste 45 de kilograme. El a stabilit un nou record mondial pentru cel mai gros costum de albine, "imbracandu-se" cu 460.000 albine. Fermierul She Ping, de 34 de ani, din provincia Chongqing, sud-vestul Chinei, a batut recent propriul sau record, din aprilie 2012, cand s-a "imbracat" cu 330.000 de albine. El s-a incumetat din nou sa-si riste viata, pentru a dovedi clientilor ca produce miere adevarata. Timp de 40 de minute, Ping a stat incremenit in picioare, in timp ce albinele din 28 de stupi s-au adunat pe trupul sau, inclusiv pe ochi, pe gura, urechi si nas, intr-un strat gros ce depasea greutatea de 45 de kilograme, noteaza Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

Comunitatile Amish - intre legende urbane si adevar. Greu de gasit chiar si in zilele noastre o comunitate religioasa mai controversata si mai invaluita in mister si prejudecati decat celebrii Amish, gupati in unele dintre cele mai putin cunoscute culte crestine din lume. Par rupti de lume si bizari, aidoma membrilor unei secte care a intors definitiv si irevocabil spatele stiintei, tehnologiei si realitatilor lumii moderne. Au fost si sunt inca subiect al glumelor de diverse facturi, precum si al tuturor invinuirilor posibile. Evident, la o simpla investigare, credinciosii Amish ne apar ca niste oameni perfect normali, ba chiar inofesivi si pacifisti in ciuda obiceiurilor si principiilor lor pe care suntem tentati sa le numim extremiste, informeaza descopera.ro.

Un chinez a construit o copie a unei nave spatiale pe acoperisul casei sale. Cum isi motiveaza gestul. Meng Ni, un barbat in varsta de 63 de ani din China, este considerat nebun de catre vecinii sai, dupa ce a construit o copie a unei nave spatiale pe acoperisul propriei case. Barbatul spune ca a ales sa construiasca nava spatiala pentru a-si onora visul pe care l-a avut toata viata, anume de a ajunge cosmonaut, potrivit Oddity Central. Pe decursul anilor, Meng a realizat ca visul sau nu va deveni realitate si s-a apucat de agricultura, reusind, la un moment dat, sa-si vanda pamantul statului in schimbul unei mici averi. Chinezul s-a asigurat ca nava lui spatiala poate fi vazuta si in timpul noptii, fiind dotata cu o instalatie de lumini, scrie stirileprotv.ro.

Incredibil! Ce a gasit un pescar intr-un peste. Un pescar norvegian a descoperit o jucarie sexuala in stomacul unui peste de 6 kilograme. Bjorn Frilund, de 64 de ani, a ramas uluit cand a vazut ce inghitise prada sa. Era o jucarie sexuala de cauciuc de circa 15 sau 16 centimetri. Fiul sau a facut poze si a filmat ce s-a intamplat iar imaginile au fost puse pe Internet de canalul norvegian de televiziune TV 2, noteaza Click.

Americanii isi vor alimenta navele si avioanele cu combustibil din apa de mare. Cercetatorii din cadrul armatei SUA sustin ca au descoperit o metoda revolutionara prin care pot transforma apa de mare in combustibil ce va fi folosit de nave si avioane. Metoda brevetata de oamenii de stiinta ai marinei americane a fost deja testata cu succes pe un avion care a fost alimentat cu acest tip de combustibil si a efectuat un zbor. Transformarea apei de mare in combustibil se face cu ajutorul unui aparat care extrage dioxidul de carbon din apa, producand, in acelasi timp, hidrogen. Apoi, gazele sunt convertite in lichid de un catalizator de metal, costurile de productie fiind mici, de aproximativ 6 dolari pentru 3,7 litri de combustibil, scrie Libertatea.