Protagonista celui mai spumos “viol” din Romania rupe tacerea. “Nu m-a violat cum trebuie! Am dureri mari si sunt buna de plata”. Povestea din 2011 a babutei nemultumita de violator a devenit virala imediat in Romania. Acum, femeia spune ca toata lumea a parasit-o, copiii nu mai vor sa auda de ea, iar in urma procesului trebuie sa plateasca. Elena Sarghie (68 ani), femeia care a socat toata tara in momentul in care a spus ca este nemultumita de viceprimarul Viorel Diaconu din comuna Pacureti, judetul Prahova, pe care l- a acuzat de viol, are mari probleme. Batrana spune ca nimeni nu mai vrea sa auda de ea, nici chiar copiii, si ca asteapta moartea. Colac peste pupaza, batrana si-a rupt de curand piciorul. "Am dureri mari pentru ca mi-am taiat singura ghipsul, ca nu mai aveam bani sa ma duc la spital. Copiii nu mai vor sa stie de mine, astept, poate o veni moartea. Eu i-am crescut, dar spun ca i-am facut de rusine, de parca ar fi fost voia mea”, a declarat Elena Sarghie pentruCancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Va vine sa credeti? El are 39 de neveste si 127 de copii! In timp ce unii barbati au probleme si cu o nevasta, indianul Zionnghaka Chana are 39 de consoarte! Ele i-au daruit 127 de copii. Povestea lui Zionnghaka Chana, un indian de 67 de ani din satul Baktawng (India), socheaza lumea. Barbatul, care face parte dintr-o secta numita Chana, are ambitia sa aiba cat mai multe sotii. El vrea sa-si ia cea de-a 40-a nevasta cat mai curand. "O sa fac o calatorie in alte state indiene sa-mi mai aduc o sotie", spune barbatul, mandru ca are deja 127 de copii, 14 nepoate si 33 de nepoti. Traiesc cu totii intr-o casa cu patru etaje si 100 de camere. Cea mai tanara sotie sta aproape de Zionnghaka, anuntaClick.

Cum reactioneaza copiii din ziua de azi cand vad un walkman! Deloc surprinzator este faptul ca in ziua de azi, copiii nu stiu ce este acela un walkman. Tehnologia este foarte avansata incat acestia nu au avut ocazia sa foloseasca un astfel de dispozitiv. Copiii au deja telefoane, calculatoare sau alte modalitati prin care pot asculta muzica. A fost luat un grup de copii pana in 12 ani si i-a fost dat un walkman, o singura persoana reusind sa isi dea seama despre ce era vorba. Copiii trebuiau sa isi dea seama de ce ai nevoie pentru a putea asculta muzica cu ajutorul walkmanului: casti si o caseta, informeazaCancan.

A cerşit bani pe internet ca să-şi pună silicoane. Cum arăta femeia înainte de operaţie. O britanică de 23 de ani intrase în depresie pentru că nu avea un bust mai mare. Gemini Smith din Northumberland, Marea Britanie spune că era atât de plată, încât arăta “ca un băiat de 12 ani”. În zadar a încercat să facă economii pentru un implant de silicon, dar nu reuşea să strângă cei 5.400 de euro de care avea nevoie. Gemini a descoperit un site, care le ajuta pe tinere că obţină o schimbare de look. Tânăra s-a înscris pe site şi în mai puţin de trei luni a strâns suma de care avea nevoie.După operaţia estetică, Gemini are bustul mult dorit, la care visase încă de la vârsta de 16 ani, scrieClick.

Ea este cea mai infricosatoare mireasa din lume! Toata lumea a ramas masca cand a vazut-o asa. Culturista germana Gabrielle Hames i-a spus da barbatului cu care este impreuna de foarte multi ani. Cei doi s-au casatorit iar la nunta au venit peste 300 de invitati. S-a gasit cea mai musculoasa mireasa din lume. Campioana Germaniei la culturism, Gabriella Hamas, a avut probleme in a gasi rochia perfecta. La 187 de cm inaltime si 97 de kg, culturista a trebuit sa alerge de la un croitor la altul pentru a-si face o rochie care sa-i vina perfect. A oferit o imagine de neuitat. Mult mai solida decat sotul ei, culturista a atras toate privirile la petrecere, acolo unde s-a distrat de minune. Gabriella spune ca este innebunita dupa antrenamentul cu greutati foarte mari si marturiseste ca a renuntat la concursuri. "La fiecare antrenament ridic greutati foarte mari si iubesc sentimentul de a fi mereu mai puternic. Imi iubesc corpul. Am concurat o perioada insa am decis sa ma opresc. Am incercat si wrestlingul de cand m-am mutat in America", a povestit Gabrielle, anuntaCancan.