Cum sunt pedepsiti in Olanda barbatii care indraznesc sa se urineze in locurile publice. Un tanar din Olanda, cu un spirit civic nemaintalnit, a declarat razboi barbatilor care indraznesc sa se urineze in locurile publice. Inarmat cu un furtun si o pompa cu apa, un tanar din Olanda nu doarme noptile, ci sta la panda pe langa pub-uri, baruri sau alte locuri unde barbatii obisnuiesc sa bea cat mai mult. Cand zareste cate un nesimtit care indrazneste sa se urineze pe la colturi, langa un copac sau in tufisuri, il uda cu furtunul cu apa din cap pana in picioare. Cetatenii sunt foarte incantati de initiativa lui, mai ales seniorii care sustin ca tinerii din ziua de azi nu mai au decenta, scrieKanalD.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Ce rasfat! Si-au luat servitoare sa-i plimbe cu carutul. Ce viata de caine duc patrupedele din Sai Kung, Hong Kong! Cei trei latratori tocmai au beneficiat de o plimbare la coafor, unde s-au gatit pentru venirea primaverii. Si cum drumul pana la salon era foarte obositor, cateii si-au angajat "soferite" ca sa le impinga carucioarele prin oras. Patrupedele au iesit apoi pe faleza, pentru o sedinta foto, unde briza marii era perfecta pentru cateva cadre. Toata lumea intorcea capetele dupa ei. De fericire, ei au dat incontinuu din codite si-au scos un latrat sonor, anuntaClick.

Cel mai bantuit loc de pe planeta. Aici si-au pierdut vietile mii de oameni. Accesul turistilor este interzis. Situata intre Venetia si Lido, insula Poveglia are o poveste rupta parca din filmele horror. Aici si-au pierdut vietile mii de oameni, au fost torturate zeci de mii de persoane si, mai mult, a fost construit chiar si un spital pentru bolnavii psihic, care nu si-au gasit linistea nici dupa moarte. Accesul pe insula este interzis turistilor, insa, oricum, nimeni nu indrazneste sa o viziteze din cauza povestilor despre fantome. Se spune ca Poveglia este locuita de spirite care sperie fiecare persoana care pune piciorul pe insula. Insula a inceput sa fie locuita incepand cu secolul V. Cei care isi duceau zilele acolo erau oameni fugiti din calea invaziei barbare. In 1379, Genova a atacat Venetia, iar oamenii care se aflau pe Poleglia au fost mutati pe Giudecca, iar pe insula fost construita o fortificatie numita "Octogon", ale carei ruine sunt vizibile si astazi. Dupa ce invazia de ciuma s-a facut simtita in 1576, insula s-a transformat intr-un spatiu in care erau izolati cei atinsi de boala, informeazaEVZ.

Cum arata studenta la drept care si-a inceput cariera cu stangul: Ma dezbrac pe net pentru bani de facultate. O tanara de 25 de ani din Marea Britanie, studenta la Drept, a ales sa se dezbrace in fata camerei web pentru a strange fondurile necesare terminarii facultatii. Vanessa Knowles, o tanara de 25 ani din Londra, recunoaste ca lucreaza ca si model de video chat pentru a-si plati studiile. Mai mult, ea isi permite un apartament in centrul orasului si se imbraca doar cu haine scumpe, potrivit Mirror. Astfel, ea obtine peste 50.000 de lire anual, reusind in acest mod sa isi achite taxa la facultate, de 14.000 de lire si sa duca io viata de lux. In prezent ea se dezbraca in fata camerei, avand 22.000 de fani, dupa ce timp de sapte ani a fost dansatoare la bara. In urma cu doi ani s-a decis sa se inscrie la facultate, scrieRTV.

Cum recunosti un virgin doar din poza. Un blogger sustine ca poate recunoaste daca un barbat este virgin doar privindu-l intr-o fotografie. Potrivit bloggerului glumet, un barbat virgin se va fastici intotdeauna in prezenta unei femei. Asa se face ca, daca il rogi sa se fotografieze langa o femeie atragatoare, abia va avea curajul sa se apropie de ea, daramite sa o mai si stranga in brate de dragul pozei, anuntaKanalD.