Fenomenul "selfie" atinge noi culmi. Vezi cum poti intra in Cartea Recordurilor! Eveniment de proportii de 1 Mai la Mamaia. Peste 1000 de oameni vor stabili cel mai tare record Guinness al anului. In premiera mondiala, fanii selfie vor scrie istorie si isi pot vedea numele in Cartea Recordurilor, anunta Libertatea.

Faze tariFoto: Colaj foto

Iata cu ce ciudatenie ne vom plimba! Producatorii japonezi au lansat automobilul viitorului - jumatate masina, jumatate bicicleta. Viitorul automobilelor este decis de producatorii japonezi de la Toyota. Masina citeste gandurile soferului si poate fi condusa prin inclinarea capului, aflam din Click.

Horror. Cum arata adolescenta care nu a mai mancat de un an de zile. Fata refuza sa se hraneasca! Emma Duffy, o tanara in varsta de 24 de ani, sufera de anorexie inca de pe vremea cand avea doar opt ani. Daca ar fi fost doar atenta la ceea ce mananca, nu ar fi fost o tragedie. Tanara a pierdut, insa, rapid controlul intre ceea ce e bine sau rau pentru sanatatea ei, noteaza Kanal D.

Au furat 42.000 de lire de la Loterie, dupa ce au castigat 250.000! Alfred Willis, de 64 de ani, si partenera sa, Patricia Marshall, in varsta de 55 de ani, au furat 42.000 de lire sterline desi castigasera un premiu in valoare de 250.000 de lire. Cuplul a furat de la contribuabili 42.000 de lire, in ciuda faptului ca in urma cu 6 ani castigase la LOTO 250.000 de lire, scrie Click.

Povestea barbatului care nu a facut dus timp de un an. Un ecologist din Statele Unite ale Americii a renuntat la dus timp de un an. Rob Greenfield, un ecologist american, a ales sa faca un experiment neobisnuit. El a refuzat sa mai faca dus timp de un an in speranta ca va reusi sa ii convinga si pe altii sa consume cat mai putina apa, potrivit Gandul.