I-a taiat penisul sotului, dar barbatilor nu le-a fost frica de ea: "Destui au vrut sa iasa cu mine". Femeia care i-a taiat penisul sotului in urma cu 20 de ani a vorbit pentru prima oara despre viata ei dupa incident. Lorena Bobbitt a dezvaluit ca gestul sau nu i-a afectat in niciun fel viata sentimentala, dar ca regreta atacul. In varsta de 44 de ani, Lorena locuieste in Virginia, unde lucreaza in domeniul imobiliar si se ocupa de un adapost pentru femeile abuzate. Mai mult, are o fiica de opt ani cu partenerul ei, barbat cu care are o relatie de 16 ani. "Va vine sau nu sa credeti, destui domni au vrut sa iasa cu mine", a explicat femeia pentru postul american NBC4. In 1993, Lorena era o manichiurista care suferea din cauza abuzurilor sotului sau, John Wayne Bobbitt. Cand barbatul s-a intors beat intr-o seara acasa, cei doi s-au certat, iar Lorena i-a taiat penisul. S-a urcat apoi in masina si a fugit. Femeia si-a dat seama de fapta ei la scurt timp si a sunat la politie, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

A ramas socat cand a vazut ce iese din gura unui peste pe care tocmai vroia sa il gateasca. "Puteam sa mor". Un barbat din Anglia astepta cu nerabdare sa gateasca pestele pe care tocmai il cumparase. A inghetat insa cand a vazut ce ii iesea din gura. Este vorba despre un parazit extrem de periculos, de peste 1 centimetru lungime, care semana cu un gandac urias. "Era ceva horror. Sunt sigur ca si altor oameni li s-a intamplat insa nu au avut curaj sa vorbeasca. Ma voi lupta pana cand magazinul din care l-am cumparat ma va despagubi. Nu este posibil asa ceva", a declarat el. Reprezentantii supermarket-ului s-au declarat socati si au initiat o ancheta interna, pentru a afla cum a fost posibil ca un peste infestat sa ajunga in comert, anuntaKanalD.

I-a cerut public scuze calului dupa ce l-a batut cu bestialitate. Barbatul care si-a batut cu bestialitate calul si a amenintat o echipa Romania TV cu coasa spune ca isi regreta faptele. Agresorul lucreaza la scoala din sat ca ingrijitor. La patru zile dupa ce si-a batut calul cu coasa, barbatului i-au trecut nervii si a declarat ca "ii cere scuze" calului pe care l-a batut cu bestialitate. "Te rog frumos, calule, sa ma ierti!", a spus ingrijitorul. Barbatul care-si cere iertare pare un adevarat crestin care-si regreta sincer fapta. Si totusi lucrurile nu par sa stea chiar asa. Vecinii din satul giurgiuvean Uzunu vorbesc cu frica de el si spun ca barbatul obisnuieste sa maltrateze animalele, informeazaRTV.

Caine condamnat la inchisoare pe viata dupa ce a muscat un copil. Un caine care a desfigurat un copil de patru ani in Phoenix a fost condamnat la inchisoare pe viata, in loc sa fie eutanasiat. Pitbulul, care apartine dadacei baiatului, nu a va fi eutanasiat, desi atat stapanii, cat si familia copilului a cerut asta. In schimb, judecatorul a hotarat ca animalul sa isi petreaca restul zilelor intr-una adapost de caini. El trebuie sa fie castrat, iar coltii sa ii fie scosi. Conform site-ul Gawker.com, atacul a avut loc cand baiatul s-a dus in curtea din spate a dadacei, unde se afla pitbulul. Cainele si-a infipt coltii in fata copilului, car ea avut nevoie de cateva ore de operatie, dar care isi revine incetul cu incetul. Judecatorul si-a motivat alegerea spunand ca adultii erau responsabili pentru comportamentul patrupedului. Faptul ca era tinut in lanturi, nu era castrat, lasat in caldura de afara, toate au contribuit la comportamentul agresiv al cainelui, scrieClick.

Femeia care nu se poate privi in oglinda! Vezi de ce ii este teama sa isi vada corpul. O femeie in varsta de 30 de ani a avut o teama mai putin obisnuita: ii era frica sa se priveasca in oglinda sau in orice lucru care ar fi putut reflecta imaginea corpului ei. Poate parea incredibil insa Joanne Sanderson facea atacuri de panica daca isi vedea silueta, asta pentru ca ajunsese sa fie obeza. Joanne a inceput sa se ingrase in 2002, dupa ce a dat nastere unor gemeni. Ajunsese la un moment dat sa cantareasca 140 de kilograme. Fiind constienta ca depasise cu mult limita normala, ea a intrat in depresie, mai ales ca eforturile de a slabi cu pastile nu se concretizau. In cele din urma s-a incuiat in casa si, o buna perioada de timp, nu a mai iesit, fiindu-i frica de faptul ca si-ar fi putut vedea silueta in reflectia vitrinelor. In cele din urma, cu ajutorul unui antrenor personal, Joanne a reusit sa slabeasca nu mai putin de 69 de kilograme, ajungand la o silueta apropiata de limitele normale, anuntaKanalD.