Dupa victoria Stelei cu 3-0 in fata Coronei Brasov, care face trupa din Ghencea aproape campioana, Andrei Prepelita a vorbit la DigiSport despre secretul succesului lui Reghecampf la Steaua: "Am doua cuvinte: munca, seriozitate si disciplina", potrivit GSP.ro

Foto:

Sa ne reamintim :)

Gigi Becali: Terenul Armatei avea o valoare sentimentala. Avea lucerna si puteam paste oile (HotNews.ro)

Gigi Becali: "Il bag in aia a ma-sii de tigan pe presedintele Rapidului, e prea mare vagabond si prea mare jagardea! M-am scarbit de atatea glume, am inteles gluma, l-am si sunat, dar el nu are simtul masurii si incep si vorbesc eu prostii. Nu mai vreau sa vorbesc despre ce spune unul sau altul. Daca eram suparat, il injuram direct pe post. E un nenorocit si cu asta-basta!" (GSP TV)

Gigi Becali: "Tatarusanu se gandeste la pasarica. Eu stiu la ce se gandea el la faza golului. Nu vreau sa il critic. Tatarusanu este un baiat bun. Are sanse sa ajunga un mare portar. El trebuie sa fie mai atent. Sa se concentreze mai bine la faze. Daca e un pic mai atent o sa ajunga foarte bine. Nu vreau sa il critic" (Sport.ro)

Ioan Niculae: "Nu avem atac! In loc sa il bage pe Tigoianu, Selymes baga maimuta de Udoji" (GSP)

Patronul Astrei, Ioan Niculae, a comentat in termeni duri prestatia echipei sale in fata Ceahlaului, scor 0-0.

"Udoji asta fusese scos din echipa, nu stiu cum a aparut iar. Asta nu stie sa joace fotbal nici in curtea scolii. In loc sa dea cu capul sus, a dat in pamint. Atit poate saracul! Apoi, de la 2 metri, a ratat in minutul 92. In loc sa il bage pe Tigoianu, care nu ar fi ratat de acolo, Selymes baga maimuta asta."

Lita Dumitru a facut si o greseala importanta in discursul sau, confundindu-i pe cei de la FC Basel: "Din punctul meu de vedere, belgienii sunt mult peste noi". Oprit de moderator care i-a transmis ca Basel este din Elvetia, Dumitru a incercat sa se replieze: "Aaaaa...pai elvetienii au centre foarte bune de copii si juniori". (GSP.ro)

Ilie Nastase: "Am avut multe admiratoare. De altfel, am cinci copii. Se poate sa am si mai multi. Probabil vreo 10-12. Nu le notam intr-un caiet pe fetele cu care ma vedeam. Ar fi fost culmea". (Click)

Ilie Nastase: "Gica e un om care traieste fotbal suta la suta, e entuziast, e excitat de ceea ce face". (Click)