Un document vechi de peste 1.500 de ani, descoperit in Turcia, sustine ca Iisus nu a fost crucificat. O carte veche de aproximativ 1.500 - 2.000 de ani a fost descoperita in Turcia (in fotografie, o puteti vedea expusa in Muzeul Etnografic din Ankara). Documentul a fost descoperit in anul 2000 si pastrat secret, sustine publicatia National Turk si contine "Evanghelia dupa Barnabas", un discipol al lui Iisus Hristos. Aceasta sustine ca Iisus nu a fost fiul lui Dumnezeu, nu a fost crucificat, ci a fost doar un profet. Documentul il numeste pe apostolul Pavel "un impostor" si mai sustine ca Iisus s-a ridicat la ceruri viu, iar in locul sau ar fi fost crucificat, de fapt, Iuda Iscarioteanul, scrie Think Outside the Box.

Faze tariFoto: Colaj foto

"Sper sa nu ajungem, maica, sa ne ascundem iar in paduri". Aflati la un pas de Ucraina, unde situatia ramane tensionata, localnicii din zona Dornei si-au pus mainile in cap cand s-au trezit si cu militarii americani pe ulite. Daca erau vremuri in care expresia "Vin americanii" aducea speranta pentru romani, zilele acestea, sosirea trupelor militare ale SUA in zona Vatra Dornei e ca un ghimpe in sufletul oamenilor aflati la o aruncatura de bat de Ucraina. Locuitorii din comuna suceveana Ciocanesti cred ca "joaca" de-a razboiul a soldatilor ascunde un pericol ce le-ar putea schimba, in rau, viata. Ciocanesti, declarat satul cultural al Romaniei in 2014 de catre Asociatia "Cele mai frumoase sate", este o asezare idilica, recunoscuta mai degraba pentru casele frumos pictate cu motive traditionale, scrie Libertatea.

A spart 150.000 de dolari pe operatii estetice pentru a arata precum Ken! A fost la un pas de moarte: "Am vrut sa imi tai bratul". Exista o multime de femei care au facut sacrificii enorme si o multime de operatii estetice pentru a arata exact ca Barbie. Barbatii au si ei un reprezentant. Este vorba de un brazilian care a tinut cu orice pret sa semene cu Ken. Rodrigo Alves este asistent de zbor si traieste in Marea Britanie. Acesta a cheltuit in ultimii 10 ani peste 150.000 de dolari pentru a arata precum papusa Ken. Tanarul a suferit peste 20 de operatii estetice la diverse parti ale corpului, printre care injectii Botox, epilari permanente, implant abdominal si pectoral, liposuctie, scrie Cancan.

Unchiul lui Kim Jong-un este in viata, sustine Dennis Rodman. "Era in picioare chiar acolo". Fostul baschetbalist american Dennis Rodman afirma ca l-a vazut la inceputul lui ianuarie, in cursul unui sejur in Coreea de Nord, pe unchiul liderului nord-coreean Kim Jong-un, Jang Song-thaek, executat in decembrie de catre regim, relateaza AFP. Intr-un interviu pentru revista americana DuJour, sportivul, cunoscut pentru stilul sau excentric, il ridica in slavi pe Kim Jong-un, "prietenul (sau) pe viata", pe care l-a vizitat de cel putin patru ori in decurs de un an, ultima data in ianuarie. "Ultima data cand am fost acolo, cand se spunea ca si-a omorat prietena, ca l-au ucis pe unchiul sau si l-au aruncat la caini, acestia se aflau chiar alaturi de mine", afirma Dennis Rodman, scrie Gandul.

Cea mai grasa femeie din lume cere ajutor, ca sa se casatoreasca: "Vreau sa pot merge pe strada". Cea mai grasa femeie din lume este ferm hotarata sa se casatoreasca. Femeia traieste in statul american Iowa, are 346 kg si intentioneaza sa slabeasca peste 250 kg ca sa ii poate spune "da" iubitului sau, care a cerut-o de nevasta. Potrivit 7sur7.be, Charity Pierce, de 38 de ani, sufera de obezitate morbida si poate sa moara oricand din cauza unei crize cardiace. Ea nu a mai iesit din casa de trei ani, iar de o viata normala nici nu poate fi vorba. Cu toate acestea dragostea ar putea schimba totul: femeia vrea sa se casatoreasca cu partenerul ei de 21 de ani, Tony Sauer, in cele mai bune conditii, scrie EVZ.

Pinocchio nu putea sa spuna mai mult de 13 minciuni. Cine nu il stie pe Pinocchio, cea mai faimoasa papusa de lemn din lume? In cartea scriitorului italian care l-a facut celebru, Carlo Collodi, nastrusnicului personaj ii creste nasul de cate ori spune o minciuna. Un studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea Leicester, din Marea Britanie, arata ca Pinocchio putea sa spuna maximum 13 minciuni. Cercetatorii au descoperit ca i s-ar fi frant gatul sub greutatea nasului care se marea la fiecare gogorita debitata! Ei au calculat ca papusa de lemn avea greutatea de 4 kilograme si nasul de 2 centimetri. Daca nasul ii crestea prea mult, gatul i s-ar fi rupt, scrie Click.