Profetia facuta de parintele Iustin s-ar putea implini in iunie: "Vine urgie". Parintele Iustin ar fi spus pe patul de moarte: "Mai sint 12 luni de liniste dupa care vine urgia". Declaratiile au fost facute in fata mai multor calugarite si a fost consemnata in revista Manastirii Petru Voda, "Atitudini". Spiritul atoatevazator al parintelui Iustin, de la Manastirea Petru Voda, este pomenit si la aproape un an de cind s-a stins, credinciosii amintindu-si ca acesta a prevazut ca ar urma dupa moartea sa 12 luni de liniste, dupa care va veni o "urgie", fapt care s-ar petrece anul acesta, in iunie, scrie realitatea.net.

Faze tariFoto: Colaj foto

Cazul teribil al femeii care are orgasm de 50 de ori pe zi. Are orgasm necontrolat, chiar si de 50 de ori pe zi. Si asta i se intampla de 10 ani incoace!... Poate sa para ceva amuzant. De fapt, este groaznic, scrie revista Felicia. In varsta de 24 de ani, Amanda Gryce (Statele Unite) avea un orgasm chiar in momentul in care era realizata aceasta fotografie. Ea a ajuns sa aiba chiar si 50 de orgasme intr-o zi, fara a avea nici macar un singur contact sexual sau macar vreo forma de stimulare sexuala, de orice fel ar fi ea, scrie romaniatv.net.

El are cea mai mica barbatie din lume. Nimic nu este mai umilitor pentru un barbat decat sa-si dezamageasca partenera cu o barbatie mica. Patrick Moote, de 30 de ani, a simtit-o pe pielea lui, cand si-a cerut in casatorie iubita, in timpul unui meci de baschet, in fata a mii de spectatori. Ea l-a refuzat pentru ca tanarul avea penisul foarte mic de doar 10 cm. Ca sa scape de tachinarile femeilor si ale celorlalti barbati, Patrick face eforturi disperate sa-si mareasca penisul, scrie Click.

Talharii care au restituit prada. "Suntem hoti, dar avem si constiinta". Cativa hoti care jefuisera apartamentul unei femei cu handicap din Istanbul au restituit toate obiectele luate, lasand si un bilet in care isi cereau scuze. "Suntem hoti, dar avem si constiinta. Ne pare rau, nu stiam ca sunteti cu handicap, ne cerem scuze", au scris hotii. Ei au intrat in casa unei functionare, Emriye Celebi, furandu-i laptopul, o camera video si un aparat foto. Victima a reclamat la politie, dar nu avea prea mari sperante ca isi va recupera bunurile, scrie EVZ.

Nicio secunda pierduta degeaba. O chinezoaica invata chiar si in timp ce astepta ambulanta, dupa ce a fost lovita de o masina. Wang Dafan, o tanara studenta din China, a uimit autoritatile din tara sa, care au venit sa ii acorde ajutor in urma unui accident rutier. Fata se afla pe scuter cand a fost lovita de un camion pe o strada din Beijing, suferind cateva rani dureroase. Insa, tanara a preferat sa nu piarda nici macar o secunda in timp ce astepta ambulanta care trebuia sa o preia, scrie stirileprotv.ro.

Michelle Obama, inselata cu fiica lui Kennedy? Soc la Casa Alba! Presedintele Barack Obama are o idila cu Caroline Kennedy. Presa americana arunca "bomba"! "Prima Doamna a Americii, inselata cu fiica presedintelui Kennedy", titreaza "National Enquirer". Barack Obama are o aventura cu Caroline Kennedy. "Barack Obama, in tandreturi cu fata lui Kennedy", sustine tabloidul american mai sus amintit. Cel mai puternic cuplu al planetei e tot mai aproape de divort, dupa ce relatia secreta a presedintelui american cu Caroline Kennedy (56 de ani) a iesit la iveala, scrie Click.

Egipt: Furtuna de nisip desprinsa din profetiile apocaliptice. Localitatea Aswan din Egipt a fost afectata de o furtuna de nisip de mari proportii, care a provocat decesul a doua persoane conform informatiilor transmise de presa locala. Oamenii din orasul Aswan, o destinatie turistica foarte frecventata, au trait momente cumplite de panica si teroare dupa ce un nor imens de praf a acoperit cladirile si strazile localitatii. Bloggerii din localitate au suprins momentele in fotografii care par desprinse din Apocalipsa, unii dintre ei reusind chiar sa realizeze imagini video, scrie Adevarul.