Se lasa batut pentru 3.000 de dolari pe luna. S-a trasformat intr-un sac de box pentru bani! Chinezul Xie Shuiping castiga 3.000 de dolari (circa 9.700 lei) pe luna, lasandu-se lovit pe strada. Invita trecatorii sa-l bata contra unei sume de bani. "Cine mai doreste, cine vrea sa scape de stres, sa pofteasca sa ma cafteasca!", striga Xie Shuiping cand iese la "lucru" pe strada, in orasul sau, Wuhan. Doritori se gasesc, nu duce lipsa de clienti. Barbatul, care duce cu adevarat o viata de sac de box, incaseaza pumni si lovituri de picioare timp de 20 de minute, fara sa se apere, contra sumei de 20 de dolari (circa 65 lei). In acest timp, clientul are voie sa-l bata cat poate de tare, dar nu-l poate lovi decat de trei ori in stomac. Xie a inceput sa practice aceasta slujba ciudata in urma cu 10 ani, cand compania de constructii pentru care lucra nu l-a mai platit. De dimineata pana seara, intalneste circa cinci doritori de a-l bumbaci si e fericit ca duce acasa 100 de dolari (circa 323 lei), zilnic, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Motivul stupefiant pentru care o bruneta dezbracata a dansat nud pe un aparat de aer conditionat la etajul 11. O tanara de origine chineza a pus pe jar autoritatile dupa ce a recurs la un gest bizar. Astfel, cu toate ca se afla intr-o camera de hotel la etajul 11, ea s-a dezbracat, a deschis fereastra si s-a urcat pe aparatul de aer conditionat unde a inceput sa danseze, potrivit The Sun. Incidentul a avut loc in orasul Liuzhou, insa din fericire nu s-au inregistrat victime. Astfel, politistii i-au oferit fetei un prosop si apoi au adus-o in siguranta. Ulterior au descoperit ca consumase o cantitate importanta de droguri, anuntaRTV.

Incredibil! Pisica s-a intors acasa la 3 ani dupa tsunami-ul din Japonia. Suika este cea mai norocoasa pisica in viata. Aceasta s-a reintalnit cu stapanii sai dupa numai putin de 3 ani. Animalul disparuse in timpul inundatiilor cauzate de tsunami-ul din Japonia, in orasul Ofunato. Kazuko Yamagishi si sotul sau Takeo au avut parte de cea mai frumoasa surpriza. Dupa inundatiile din 11 martie 2011, cei doi au ramas fara motanul Suika. Acesta s-a pierdut in apele de pe strazi, si chiar daca stapanii l-au cautat timp de o luna, nu a fost gasit. Incredibila reintalnire a fost posibila datorita unei familii din acelasi oras. Acestia au gasit motanul intr-o padure de langa orasul lor si vazand ca are zgarda, au publicat un anunt intr-un ziar local. Stapana a fost foarte fericita in momentul revederii cu pisica sa, intreband motanul: "Pe unde ai umblat pana acum?", informeazaClick.

Suntem pe locul cinci in lume in topul betivilor. Organizatia Mondiala a Sanatatii a dat recent publicitatii un raport cu privire la consumul de alcool din intreaga lume. Astfel, luand in calcul statistici din 194 de tari, a rezultat ca romanii beau 14,4 litri de alcool pur pe an, ceea ce inseamna ca in clasament ocupam un "onorant" loc 5. Locuitorii din Belarus au luat anul acesta titlul de cei mai mari consumatori de bauturi alcoolice din lume, conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii, care a evidentiat in raportul sau faptul ca bielorusii beau nu mai putin de 17,5 litri de alcool pur pe an. De altfel, primele zece pozitii ale rusinosului clasament sunt ocupate numai de state din Europa, scrieLibertatea.

Sari si iei casa mai ieftin! Oferta de nerefuzat din partea unei agentii imobiliare. O agentie imobiliara din Ninjang, provincia Jiangsu, ofera reduceri la pretul apartamentelor celor care sar in lungime. Cu cat sar mai mult, cu atat reducerile sunt mai mari. Cei care sar intre 1,5 metri si 2 metri primesc o reducere de 8.000 de yuani (4.148 lei), iar cei care reusesc sa sara 3-4 metri obtin reduceri de 20.000 de yuani (10.370 lei). Cumparatorii se inghesuie sa-si ia case dupa ce s-au lansat reducerile cu sarituri, anuntaClick.