Femeia cu par de 1.000.000 de lire sterline trage camioane. Incredibil, dar adevarat! Joanna Sawicka, in varsta de 26 de ani, trage cu parul camioane de 2,5 tone. Recunoscuta de Cartea Recordurilor pentru performantele sale, ea si-a asigurat recent pletele pentru 1.000.000 lire (5,5 milioane lei). Povestea Joannei Sawicka, cu numele de scena Anastasia IV, uimeste intreaga lume. Tanara de 26 de ani, stea a circului din Londra, originara din Polonia, este persoana cu cel mai rezistent par de pe planeta. Recent, ea a reusit sa traga cu parul un camion cu greutatea de 2,5 tone pe o distanta de 20 de metri pe Bulevardul Shaftesbury. La circ, apare in numere in care este suspendata de suporturi inalte numai legata de par. La 8 aprilie 2011, Sawicka a stabilit primul record mondial, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Reactia unor indragostiti dupa ce au fost pozati in timp ce faceau nebunii pe un bloc. Doi tineri din America au crezut ca vor fi singur daca se vor urca pe acoperisul unui bloc pentru a face sex. Cu toate acestea ei au fost fotografiati din toate partile. Cu toate acestea, cei doi si-au vazut de treaba, incepand sa se dezbrace, ca apoi sa faca sex si intr-un final sa se imbrace. Inedit este faptul ca inainte sa plece de pe acoperis cei doi s-au intors la oamenii care ii filmau si le-au facut cu mana, zambind larg. Gestul tinerilor a devenit viral, internautii fiind amuzati de reactia detasata de care au dat dovada indragostitii, anunta RTV.

Insula iubirii fara limite: Barbatii isi schimba sotiile intre ei cand vor. Insulele Trobriand fac parte din Papua Noua Guinee. Locuitorii de aici au o atitudine foarte relaxata in privinta sexului si incurajeaza relatiile in afara casatoriei. Ei nu au insa aceeasi parere despre straini, considerand urata pielea alba. Oamenii din Insulele Trobriand cred ca bebelusii sunt un lucru magic, fara nicio legatura cu sexul sau cu sarcina. Printre obiceiurile tribului se mai numara si folosirea frunzelor pe post de bancnote pentru diferite tranzactii. Oamenii au o conceptie foarte permisiva despre relatiile sexuale- inainte si dupa casatorie. Fetele invata foarte devreme despre contraceptie, iar virginitatea nu are absolut nicio valoare, informeazaEVZ.

Top 10 cele mai dezgustatoare job-uri! Tu ai fi in stare sa faci asa ceva? Credeai ca jobul tau e unul de cosmar? Ti-am pregatit o lista de meserii care te vor face sa iti schimbi opinia. Spargator de oua. Marile companii din industria alimentara au un specialist care separa galbenusurile de albus, dar in acelasi timp miroase oul. Un miros nespecific indica faptul ca oul este expirat, prin urmare nu se va putea folosi la prepararea niciunui aliment. Culegator de viermi. Ca sa poti prinde pesti, ai nevoie de momeala. In Canada exista ferme care cresc viermi si angajeaza culegatori. Acestia sunt platiti cu 4 centi pe vierme. Culegatorul strage viermi si ii impacheteaza in ambalaje speciale, scrieKanalD.

Pantofii astia costa cat o casa! Ce-ai putea sa-ti cumperi de 244.500 de euro (1,08 milioane lei)? O vila de lux in Romania, o masina sport ultimul racnet sau 4 apartamente cu doua camere. Un designer britanic din Birmingham, insa, a realizat o pereche de pantofi speciali. Ei sunt in totalitate din aur alb de 18 carate si sunt incrustati cu 1.290 de diamante. Pantofii de printesa vin si cu o garantie a calitatii de o mie de ani. Doritoarele trebuie sa stie ca modelul se executa doar pe comanda, pentru ca realizarea dureaza aproape trei saptamani, anuntaClick.