​Adio, mancare! A aparut bautura care inlocuieste toate mesele. Gata cu timpul pierdut dimineata pentru prepararea micului dejun. Un simplu shake te hraneste fara sa consumi mancare. Bautura magica e plina de vitamine si minerale. Inventata de un programator american din Atlanta, "licoarea" poate inlocui toate mesele din timpul zilei. Bogata in substante nutritive, vitamine si minerale, shake-ul "Soylent" e recomandat celor pentru care gatitul a devenit o povara. Chiar daca preparatul a fost preferat de cei cu probleme dentare sau cei care au foarte putin timp, el contine 2.000 de calorii, adica necesarul zilnic unui adult. Ideea de a crea aceasta bautura i-a venit lui Rob Rhinehart (25 de ani) intr-o perioada cand avea foarte mult de munca si bani putini. Bautura, care seamana cu un mix de clatite, contine aproape 40 de prafuri si substante. Cocktailul inlocuieste cu success mancarea si ajuta la mentinerea siluetei, pentru ca singura grasime folosita e uleiul de masline. Bautura inventata de Rob costa doar 2 dolari (circa 7 lei) si are foarte si foarte multe avantaje: mai putini bani pe cumparaturi si facturi la apa, curent si gaze, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Poftim cultura! Goala si cu sticla de bere in mana, asa apare un ministru nou desemnat in Ucraina. Irina Filatova este noul ministru al Culturii in Republica separatista Luhansk din Ucraina, unde separatistii pro-rusi incearca sa se desprinda de controlul Kievului. Numirea ei in acest post vine la scurt timp dupa ce Natalia Voronina a fost declarata noul ministru al Culturii din "Republica Populara Donetk", o alta regiune ucrianeana care si-a autoproclamat independenta, scrie Daily Mail. Dar, daca Voronina incearca sa isi promoveze o imagine curata in randul concetatenilor, nu acelasi lucru se poate spune despre Filatova. Pe site-urile de socializare circula mai multe fotografii care, cu siguranta, nu o onoreaza deloc pe blonda de la Cultura, anuntaLibertatea.

Catelusa Chloe, platita cu 3.232 de lei pe zi. Faima ei a depasit deja granitele Statelor Unite. Catelusa Chloe e un adevarat star, avand roluri in reclame si videoclipuri muzicale. Ea e platita cu 1.000 de dolari (3.232 de lei) pe zi. Chloe este cea mai rasfatata catelusa de la Hollywood. Patrupedul din rasa metis bichon (o corcitura intre un pechinez si un pudel) castiga o avere din reclame si pictoriale in reviste. Catelusa de 8 ani e platita cu 1.000 de dolari pe zi sa pozeze "provocator" si sa se gudure in videoclipuri muzicale de succes. In cel mai recent pictorial, Chloe a fost acoperita de sute de bancnote, ca o diva. Catelusa, care este foarte inteligenta, intelege mai mult de 100 de cuvinte si raspunde la comenzi. Stapanii ei, Monica si Owen Stanley, din Los Angeles, se pregatesc s-o lanseze si la Hollywood, pentru ca, zic ei, e foarte talentata. De aceea, pentru Chloe au angajat un agent care sa-i aduca roluri in filme, informeazaClick.

Fenomen natural impresionant. Un pescar a crezut ca a venit Apocalipsa cand a vazut ce venea dinspre lac. Ceata de deasupra Lacului Michigan se transforma intr-un "tsunami". Cel putin asta este impresia pe care ti-o lasa vizionarea imaginilor video inregistrate de un american care a plecat sa pescuiasca pe malul lacului. Ceata apare ca un val enorm care parca a inghetat deasupra apei, scrie publika.md. Dar, de fapt, moleculele de apa se misca. Motivul aparitiei unui astfel de fenomen natural ciudat este ca vaporii de apa se condenseaza la racirea aerului pana sub punctul de roua, scrieRTV.

Copiii ei sunt doi tigri uriasi. La 57 de ani, Janice Haley ar trebui sa-si creasca linistita nepotii, insa lucrurile nu stau deloc asa. Americanca din Orlando a ales sa aiba grija de doi tigri bengalezi, mascul si femela, pe care ii considera copiii ei. Saber e un tigru de 300 kg, iar Janda are 200 de kilograme. Pe amandoi i-a cumparat in urma cu 12 ani, cand puiutii aveau doar cateva saptamani si s-a dedicat total cresterii lor. Desi pe vecini ii trec fiorii cand vad uriasele feline, Janice ii mangaie, doarme cu ei, ii hraneste cu mana si ii spala, anuntaLibertatea.

Ce tare! Gaureste nucile de cocos cu degetul. Incredibil, dar adevarat! Maestru kung fu, chinezul Ho Eng Hui are cele mai puternice degete din lume. El reuseste sa gaureasca nucile de cocos printr-o simpla apasare cu degetul. Daca ar vrea, barbatul ar putea sa gaureasca la fel de usor si craniul unui om! Ho Eng Hui a intrat in Cartea Recordurilor pentru ca a reusit sa strapunga trei nuci de cocos intr-un minut si 10 secunde cu degetele sale tari ca fierul! Secretul puterii lui este practica qi gong, un sistem chinezesc antic de cultivare a sanatatii, informeazaClick.