​A fost pacalit ca-si poate mari penisul cu... lupa! Un malaysian a crezut ca da lovitura, dar si-a luat teapa. Un tanar pe nume Ong a depus recent o plangere la oficiul pentru protectia consumatorilor din Malaysia, denuntand faptul ca a fost pacalit dupa ce a comandat pe internet un produs de marire a penisului. Ong a platit cu cardul echivalentul a 167 de dolari pentru a-si achizitiona produsul respectiv. Dupa cateva zile, coletul a ajuns si... inauntru, surpriza! Nu era ceea ce Ong presupunea a fi niste suplimente naturale, ci doar o lupa, in valoare de 7 dolari. Ca batjocura sa fie si mai mare, expeditorii coletului i-au trimis si instructiuni clare de utilizare a lupei: "A nu se folosi in soare, riscati arsuri". Socat, malaysianul a contactat avocatii, dar acestia l-au descurajat pe omul dornic de o marire miraculoasa a penisului, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Noroc maxim. Au pierdut biletul de 50 de milioane de dolari si l-au recuperat dupa 6 luni. Un cuplu din Canada are noroc cu carul. Dupa ce au castigat aproape 50 de milioane de dolari la o extragere din 17 ianuarie, anul curent, au recuperat biletul castigator dupa 6 luni de la pierderea acestuia. Hakeem Nosiru impreuna cu sotia sa Abiola, au castigat in data de 17 ianuarie, marele premiu la Loto in Canada. Emotionat barbatul a stat toata noaptea cu biletul la piept, iar a doua zi cand a plecat de acasa i l-a inmanat sotiei pentru a avea grija de el. Femeia, bucuroasa s-a deplasat la biserica de care apartinea pentru a-i multumi lui Dumnezeu pentru proaspatul castig. Ghinionul a facut ca femeia sa piarda biletul din geanta si astfel a pierdut si sansa de a revendica suma de 50 de milioane de dolari, anuntaClick.

Cum arata o plaja dupa plecarea a 500 000 de turisti care s-au distrat in timpul unui festival. Festivalul Dragonului din China se tine anual pe o plaja din Shenzhen. Autoritatile au declarat ca in 2014 aproximativ 500 000 de turisti au venit sa petreaca. Au lasat prapad in urma lor! Festivalul Dragonului din China se desfasoara anual pe plaja Dameisha din provincia Shenzhen, intinsa pe aproximativ 160 000 m patrati. Anul acesta in jur de 500 000 de turisti au luat plaja cu asalt. Festivalul a tinut trei zile, iar dupa plecarea petrecaretilor, autoritatile au avut de strans 362 tone, ati vazut bine, de gunoi. Daca va plangeati ca plajele noastre sunt murdare, iata ca se poate si mai rau! E un exemplu trist, e adevarat si nu ar trebui sa ajungem in aceasta situatie. Priviti ce dezastru au lasat in urma lor turistii chinezi, informeazaKanalD.

Angela Merkel, contactata ca prieten la "Vrei sa fii milionar". Candidatul, Wolfgang Bosbach, 61 de ani, deputat si fost lider al grupului parlamentar al CDU (Partidul crestin-democrat) din Bundestag a ajuns pe scaunul de la "Vrei sa fii milionar". La a 14-a intrebare care valora 500.000 euro, barbatul a sunat-o pe Angela Merkel. Dupa doua incercari a renuntat fiindca prietenul apelat nu a putut fi contactat. "Cred ca se ocupa de salvarea lumii", a spus amuzat de situatie omul politic. Ulterior, Angela a intervenit in emisiune si i-a transmis un SMS lui Bosbach: "OK, nu conteaza despre ce era vorba. Cu caldura, AM". Concurentul a preferat sa se retraga la sima de 250.000 de euro, scrieLibertatea.

Gratarul ideal are motor si pluteste pe apa. Cand iese cu "gogoasa" plutitoare pe un lac de langa Mainz, Germania, Sebastian Schmitt, de 37 de ani, starneste invidia tuturor vecinilor. Motivul: isi prepara in liniste cel mai gustos gratar, in mijlocul apei. Ce poate fi mai placut decat sa stai in mijlocul lacului cu prietenii, sa bei bere si sa auzi cum sfaraie carnita pe gratar? Si cum pana de curand acest lucru era imposibil, germanul Sebastian Schmitt a inventat o pluta in forma de gogoasa cu un gratar pe carbuni la mijloc. Dupa ce isi prepara delicatesele, oaspetii pot indeparta cuva unde au stat carbunii si actioneaza un motoras care ingheata instantaneu berile. BBQ-Donut s-a vandut in ultimii doi ani in peste 40 de tari, costa 15.990 de euro (70.225,5 lei) si pana acum au fost brevetate doua modele de capacitati diferite. Optional, clientii pot solicita un sistem de iluminare a umbrelei pe baza de LED-uri. Motorul barcii are nevoie de 12 litri de benzina si are o autonomie de 6-8 ore de plimbat pe apa, anuntaClick.