S-a imbatat pana nu a mai stiut de ea si a adormit pe sinele de tren. Ce s-a intamplat dupa cateva secunde. O fata de 22 de ani din Alabama poate spune ca s-a nascut a doua oara, dupa ce a scapat ca prin urechile acului de o moarte cumplita. Tanara, pe nume Lynsey Horne, s-a imbatat crita si a adormit pe sinele de tren. Surprinzator este ca, nici atunci cand a trecut trenul peste ea, nu s-a trezit. Continuarea in Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

Imagini rare din cele mai importante evenimente din lume. Aici s-a scris istoria. Istoria se scrie, se intelege si nu se uita. Este important pentru noi, oamenii, sa stim cursul evenimentelor care au schimbat vietile stramosilor nostri. Spre exemplu, Primul si Al Doilea Razboi Mondial, conducatorii lumii, plus multe altele. Tot ce s-a intamplat in trecut ne afecteaza in mod direct vietile. O galerie foto in care puteti viziona instantanee din cele mai tumultoase perioade ale lumii, in EVZ.

Dovada ca uneori cimpanzeii sunt mai inteligenti decat oamenii. O serie de studii recente arata ca cimpanzeii obtin uneori rezultate mai bune decat oamenii la jocuri de strategie. Huffigton Post scrie ca o serie de studii au demonstrat ca cimpanzeii au o inteligenta comparabila cu cea a oamenilor. Recent, un grup de cercetatorii din Caltech din Pasadena, California, au realizat un experiment inedit in care au implicat atat cimpanzeii, cat si oamenii, aflam din Gandul.

Cele mai bizare torturi realizate vreodata. Poftiti la o masa sangeroasa. Pentru ca au o imaginatie bogata, unii cofetari au facut haz de necaz. La o zi aniversara sau onomastica te astepti sa mananci dintr-un tort in forma de minge de fotbal sau chiar cu chipurile celor care sarbatoresc, insa ce te faci cand dai peste infatisarea fostului lider comunist Lenin sau un craniu de om? Integral in EVZ.

A stat sase ore cu mana in WC. Un barbat din Jianyang, privincia chineza Sichuan, a trecut prin clipe pline de agonie dupa ce bratul i-a ramas blocat intr-o toaleta. Chen Ho se afla intr-o baie publica si vorbea la telefon cand mobilul a alunecat si a cazut in WC. Barbatul si-a suflecat manecile si si-a bagat mana dupa telefon, dar bratul i-a ramas blocat acolo. Dupa sase ore, pompierii i-au scos bratul, care s-a umflat. Din nefericire, telefonul nu a mai putut fi recuperat, scrie Click.