Un chelner vrea sa fie regele Spaniei. Lovitura de teatru! La scurt timp dupa ce regele Juan Carlos (76 de ani) al Spaniei a anuntat ca renunta la tron, chelnerul Albert Sola, de 56 de ani, vrea sa-i ia locul. El sustine ca e primul nascut al regelui. Chelnerul Albert Sola a cerut recent sa i se faca testele ADN pentru a demonstra ca lui i se cuvine, de fapt, tronul Spaniei, potrivit "Il Messaggero". De fapt nu numai el pretinde sa fie recunoscut drept fiu legitim al lui Juan Carlos, ci si belgianca Ingrid Sartiau, de 48 de ani. Cei doi au facut primele demersuri de a fi recunoscuti de regele spaniol in urma cu doi ani, insa cererile lor au fost respinse de tribunalele spaniole in virtutea legii de "inviolabilitate" a monarhiei. Dar, dupa abdicare, inviolabilitatea lui Juan Carlos ar putea sa nu mai fie o problema, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

In 2050 vom zbura cu avionul transparent. Spectaculos si incredibil de performant. Asta au spus ieri intr-un glas specialistii in aeronautica din toata lumea, dupa ce au vazut conceptul avionului Smarter Skies. La capatul multor ani de gandire si munca, inginerii au creat cu adevarat o bijuterie. Noul Airbus, ce va fi lansat in 2050, e prevazut cu fuselaj din fibra de carbon si aliaje secrete, usi trapezoidale (compania a refuzat sa dezvaluie de ce a schimbat si forma usilor) si nu vor mai exista clasificarile de acum: clasa 1, economic sau business, ci aparatul de zbor va fi dotat cu trei segmente: smart tech, vitalizing zone si interaction zone. La primul segment, pasagerii au acces la tehnologie de ultima generatie, inclusiv ecrane virtuale. In ceea ce priveste al doilea segment, este vorba despre o plasare a pasagerilor intr-o zona transparenta a avionului, unde se pot bucura de priveliste, anuntaLibertatea.

Cercetatoarea Margaret Howe: "Am facut sex cu un delfin!". Incredibil! Americanca Margaret Howe a dezvaluit ca a facut sex cu delfinul Peter pe cand avea 23 de ani. Femeia a povestit recent aventura ei cu mamiferul marin intr-un documentar realizat de BBC. "Am avut cateva lungi raporturi sexuale cu delfinul", declara Margaret Howe in filmul produs de canalul de televiziune britanic. Cercetatoarea povesteste pentru prima oara legatura speciala pe care a avut-o cu Peter in urma cu mai multi ani. Initial, era vorba sa faca un experiment finantat de NASA cu animalul marin. Scopul experimentului era de a invata un delfin adolescent limbajul uman. Margaret a petrecut, zi si noapte, zece saptamani impreuna cu Peter intr-o vila inundata, numita Dolphin House, din St. Thomas, Insulele Virgine. Mancau, se imbaiau, se uitau la televizor, ba chiar dormeau si se jucau amandoi in completa izolare. Apa se ridica la 55 centimetri, pentru ca animalul sa poata inota, iar ea sa se ridice pentru a face alte treburi. Femeia spune ca delfinul s-a indragostit nebuneste, informeazaClick.

Toata lumea fuge de ea! Sufera de o boala rara care ii face pielea argintie. O femeie sufera de o afectiune rara de la varsta de 11 ani care ii face pielea argintie. Boala a aparut dupa ce i s-au administrat medicamente care contineau argint. Rosemary Jacobs, in varsta de 71 de ani, din Statele Unite ale Americii, sufera de la varsta de 11 ani de un sindrom care ii face pielea sa devina argintie. Femeia a dezvoltat aceasta afectiune dupa ce i s-au administrat picaturi in nas care aveau aringt ca si ingredient. Boala a marcat-o pe viata, lasand-o prada comentariilor rautacioase ale celor din jur. Rosemary Jacobs este exemplul viu a ceea ce se poate intampla in urma administrarii unui medicament care contine argint sau alte metale. Argintul coloidal sau apa de argint se foloseste si astazi ca medicament contra infectiilor si a inflamatiilor. Pe atunci medicii nu stiau ca administrat copiilor, ii poate mutila pe viata, asa cum s-a intamplat si in cazul lui Rosemary Jacobs. In anii 1930 acest medicament era folosit la scara larga, de multe ori inlocuind chiar si antibioticele, scrieKanalD.

Iti dai foc si scapi de durere! Baba sufera la frumusete! S-au inventat atatea creme si solutii pentru dureri, dar asta le depaseste pe toate! Oricat ar parea de bizar, exista femei si barbati care dau bani sa le fie dat foc, pentru a scapa de carcei. Sute de chinezi se ingramadesc in saloanele de infrumusetare din Quanzhou, provincia Fujian, ca sa incerce bizarul tratament. Curiosii accepta sa le fie pus pe corp un prosop imbibat cu alcool si un "elixir" special, care este aprins in zona cu probleme. Totul este atent supravegheat de terapeuti, care sting flacarile in momentul in care pielea se incalzeste mult prea tare, anuntaClick.