Cel mai picant pui iti paralizeaza fata 30 de minute. Patronul unui local din Grantham, Marea Britanie, a creat cele mai picante copanele din lume, dar nu multi le pot manca. Mai precis, doar 20 de oameni s-au incumetat sa accepte provocarea de a manca 10 bucati in 15 minute, pentru premiul de 100 de lire sterline (545 de lei). Si n-au reusit! Mancarea este atat de iute, incat bucatarul care le-a preparat, Muhammad Karim, de 44 de ani, a avut nevoie de masca de oxigen. Copanele "Atomic Kick Ass" sunt de trei ori mai iuti decat spray-ul paralizant, iar aburii pot provoca pareza faciala pentru 30 de minute, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Au facut nunta in mijlocul unui incendiu de padure si s-au ales cu niste fotografii senzationale! Cea mai fericita zi din viata unui cuplu din Statele Unite a fost la un pas sa fie stricata de un incendiu de padure. Michael si April Wolber, din statul american Oregon, au si-au dorit sa se casatoreasca la ferma Rock Springs, situata intr-un cadru idilic, la marginea unei paduri. Insa bucuria lor era sa fie stricata de un incendiu care a cuprins padurea invecinata. In loc sa amane nunta, Michael si April au preferat sa se casatoreasca in graba, la marginea padurii cuprinse de flacari, apoi sa plece la adapost impreuna cu invitatii. Pentru curajul lor, Michael si April au fost rasplatiti cu un set de fotografii de nunta senzationale, realizate de fotograful lor, Josh Newton, anuntaLibertatea.

A facut 11 milioane de dolari din vanzarea Lunii. Incredibil! Dennis Hope, de 66 de ani, americanul care pretinde ca Luna e a lui, a reusit sa stranga deja 11 milioane de dolari. Barbatul a vandut astrul metru cu metru. Barbatul se ocupa de vanzarea de teren pe Luna de mai bine de 30 de ani. Dennis Hope era lefter si s-a gandit sa devina proprietarul satelitului natural al Pamantului, profitand de faptul ca, legal, nu apartinea nimanui. Zis si facut! In 1980 a obtinut "certificatul de proprietate" si a spus tuturor ca Luna e a sa. Americanul si-a luat foarte in serios afacerea. El a infiintat "Ambasada Lunii", cu sediul in Nevada, Statele Unite, si chiar a pus bazele unui "Guvern al Lunii". Desi nimeni nu si-ar fi imaginat ca va reusi, afaceristul s-a imbogatit de pe urma vanzarii de parcele selenare. Pana in prezent, Hope a facut nu mai putin de 11 milioane de dolari (35.689.388 de lei), informeazaClick.

Cea mai batrana pisica din lume a murit la doua saptamani dupa ce a intrat in Cartea Recordurilor. Cea mai batrana pisica din lume a murit la varsta de 24 de ani, la doar doua saptamani dupa ce a intrat in Cartea Recordurilor. Poppy s-a nascut in februarie 1990, in aceeasi luna in care Nelson Mandela a fost eliberat din inchisoare. Ea a intrat in Cartea Recordurilor in acest an, pe 19 mai, fiind recunoscuta drept "cea mai batrana pisica din lume". Felina a murit vinerea trecuta. Stapana sa, Jacqui West (43 de ani), a declarat ca, desi toata lumea era constienta ca aceasta zi va veni, pierderea a fost devastatoare. "Stiam ca este batrana, dar este trist. Ultima sa saptamana de viata a fost foarte grea. Ii dadeam antibiotice, pentru ca avea o infectie urinara, iar picioarele pareau ca ii cedeaza... Am ingropat-o in gradina, langa celelalte animale care au murit de-a lungul timpului", a declarat Jacqui West, pentru Daily Mail. Jacqui si sotul ei Andy West au doi copii, Joe (11 ani) si Toby (8 ani), si numeroase animale: inca patru pisici, doi iepuri si un hamster, scrieLibertatea.

L-au arestat pentru ca era la volanul unui vehicul ciudat. Politistii au mai avut insa o surpriza. Un australian de 22 de ani a fost arestat de politie pentru ca conducea in stare de ebrietate o lada frigorifica cu bere motorizata pe strazile dintr-o suburbie a orasului Perth din Australia de Vest. Politistii au depistat un barbat aflat in trafic pe ceea ce parea de departe un mini-ATV. Surpriza a fost si mai mare cand s-au apropiat de el si au vazut faptul ca acesta conduce o lada frigorifica motorizata plina cu bere. Cum tanarul statea cu fundul pe tentatie (n.r. bere rece cand este cald afara), s-a infruptat din berile pe care le deplasa prin oras. Politia l-a arestat pe acesta pentru conducere unui vehicul neomologat pe strazile urbane si pentru conducere sub influenta alcoolului, un reprezentant al politiei declarand pentru The Telegraph : "Acest vehicul este foarte periculos pentru ca nu circula la viteze normale si nici nu este semnalizat corespunzator. Reprezinta un pericol pentru ceilalti participanti in trafic", anuntaClick.