Un batran si o bruneta, filmati cand fac sex, la doi pasi de Piata Unirii din Bucuresti. Imagini incredibile filmate in Bucuresti, pe o strada din apropierea Pietei Unirii. Un batran si o bruneta au fost inregistrati in timp ce fac sex. In timp ce oamenii trec pe langa ei, cei doi isi vad linistiti de partida. Bruneta ii face mai intai sex oral, apoi presteaza sex normal, in pozitia "pe la spate". Totul s-a petrecut in urma cu cateva zile, sustine autorul filmuletului, care l-a urcat pe Youtube, scrie Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

Sediul de un milion de euro al Episcopiei Salajului seamana cu un curcubeu. Sau cu o discoteca. Ca si cum nu ar fi atras suficient atentia cu dimensiunea impozanta, sediul "tinerei" Episcopii a Salajului, pentru a carui constructie s-au strans de la stat si de la enoriasi aproximativ un milion de euro, este luminat, de zilele acestea, in culori care de care mai tipatoare. In fiecare seara, dupa lasarea intunericului, cladirea este iluminata ambiental in roz, mov, albastru, portocaliu si alte culori, scrie Adevarul.

BAC 2014 - Profesorii au ras in hohote cand au vazut cum il cheama pe acest elev. E incredibil ce scrie in buletinul lui. Bacalaureatul si-a intrat in drepturi, cu prima proba - cea orala la limba si literatura romana. Printre elevii care au intrat in febra examenului se numara si un baiat din Vrancea cu un nume predestinat succesului... literar! Tanarul Mihai Eminescu a starnit hohote de ras in randul profesorilor in momentul in care s-a prezentat in fata comimsiei, scrie Cancan.

Au cazut de la balcon cand faceau sex. Adolescentii au murit pe loc. Tragedie la Londra! Doi studenti si-au pierdut viata in timpul unei partide de sex in balcon. Ei au cazut in gol, miercuri, de la etajul VI al unui bloc, dupa ce baiatul a pus-o pe fata cu fundul pe balustrada. Un zgomot de infern si tipete ca din gura de sarpe au sfasiat obisnuita liniste de seara a locuitorilor din blocurile Knights Tower din cartierul londonez Deptford. Anastasia Tutik, o frumoasa blonda de 19 ani din Rusia, studenta la limba engleza, si Miguel Angel Lozano Ramos, de 18 ani..., scrie Click.

Kim Jong-un s-a suparat pe meteorologii nord-coreeni din cauza previziunilor incorecte. In ciuda obiceiului sau de a aplica pedepse dure si de a ordona executii halucinante, uneori ale unor familii intregi, liderul nord-coreean Kim Jong-un este cunoscut pentru buna sa dispozitie pe care o afiseaza in timpul vizitelor oficiale. Insa in una dintre ultimele sale aparitii publice a surprins lansand critici dure la adresa institutului national de meteorologie, fiind suparat ca specialistii nu ofera predictii corecte, scrie Adevarul.

Este incredibil pana unde s-a ajuns! Un britanic si-a pus sotia sa semneze un contract pe durata Cupei Mondiale 2014. Campionatul Mondial de Fotbal este un eveniment pentru microbistii din toata lumea. Un britanic insa a dus aceasta pasiune la un alt nivel. Barbatul si-a pus sotia sa semneze un contract, valabil pe tot parcursul CM 2014. Nerespectarea acestui contract, spune el, poate duce la divort. Britanicul a intocmit niste reguli stricte pe care sotia sa trebuie sa le respecte in timpul Campionatului Mondial de Fotbal, scrie Libertatea.