Ultima fita! Sa-ti pui nevastuica pe fata. Intr-o perioada in care e in voga sa-ti lasi parul facial in pace, hipsterii din Noua Zeelanda au luat cu asalt frizeriile ca sa-si coafeze barbile. Veveritele, dihorii sau nevastuicile sunt ultimele modele dupa care sunt innebuniti neozeelandezii cand aleg sa-si coafeze parul facial. Cu cat sunt mai dese si stufoase, cu atat "coafurile" faciale vor fi copii fidele ale micutelor rozatoare. Noua moda a starnit valuri printre barbati, care aleg sa-si transforme fata intr-un animal cu gherute. Practic, reprezentantii sexului masculin prefera, in locul barbii clasice sau al cruntului barbierit de dimineata, animale cu o blana destul de groasa. Si ce iese e arta, nu gluma, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

A provocat accidente in lant pentru ca facea plaja goala pe geam. O femeie goala ce facea plaja pe fereastra apartamentului ei din Viena a reusit sa provoace coliziuni in lant in capitala austriaca si sa blocheze circulatia. Si asta din cauza faptului ca soferii, uimiti de indrazneala tinerei, se uitau la ea si nu mai erau atenti la drum, intrand in masinile din fata lor. Insa in momentul in care un echipaj de politie s-a deplasat la locul cu pricina, femeia si-a terminat rapid sesiunea de bronzare si si-a inchis fereastra, anuntaLibertatea.

Face sex de 5 ori pe zi cu iubita de 91 de ani. E clar: iubirea e oarba! Kyle Jones, de 31 de ani, are o viata sexuala de vis alaturi de Marjorie McCool. Barbatul se declara cel mai satisfacut barbat alaturi de iubita lui de 91 de ani. Kyle Jones, un tanar de 31 de ani, din Georgia, Statele Unite, e indragostit nebuneste de Marjorie McCool, pe care a agatat-o acum cinci ani, intr-o librarie. A fost dragoste la prima vedere, desi diferenta dintre cei doi este halucinanta, de 60 de ani. De fapt, el a avut mereu iubite care i-ar putea fi mame sau chiar bunici. Cand avea 18 ani si-a inceput viata sexuala cu iubita lui de atunci, in varsta de 50 de ani, care l-a initiat in tainele amorului. De atunci, americanul prefera, in locul femeilor sexy cu piele de bebelus, bunicute zbarcite cu sanii lasati. Desi batranica de 91 de ani e stafidita si paraie din toate incheieturile, Kyle se declara cel mai satisfacut barbat din lume, informeazaClick.

O scriitoare celebra a oripilat opinia publica. Vezi cum s-a razbunat pe un iepure care ii mancase parunjelul din gradina! Caz halucinant in Marea Britanie! O scriitoare celebra a postat pe un cont de socilizare imagini socante. Femeia a explicat cum s-a razbunat pe un biet iepure care ii mancase patrunjelul din gradina. Jeanette Winterson, o scriitoare celebra in Marea Britanie, in varsta de 54 de ani a postat imagini socante pe o retea de socializare. Femeia le-a povestit admiratorilor si fanilor ca un iepure i-a mancat patrunjelul din gradina. Scriitoarea s-a gandit sa treaca la actiune asa ca... l-a ucis pe bietul iepure pentru a-l manca. Si cum aceasta marturisire nu era suficienta, femeia a postat imagini cu iepurele mort, plin de sange si sfasiat pe tocator, apoi a aratat si cum l-a gatit si cum si-a hranit pisica cu maruntaiele urecheatului. Cei 32 000 de fani de pe contul ei de Twitter au reactionat imediat, declarandu-se socati de fotografiile postate de scriitoare. "Ne-ai dezamagit", "Pisica are o scuza, dar tu nu ai niciuna", "Scarbos" sau "E si asta o chestie. Majoritatea oamenilor nu simt nevoia sa posteze imagini asa de socante" sunt doar cateva dintre mesajele fanilor, scrieKanalD.

Cum arata niste sani dupa ce le explodeaza silicoanele! O femeie a platit 4.000 de lire pentru o operatie la sani care a avut un final dramatic. Implanturile originale erau prea mari, iar apoi silicoanele au explodat in interiorul sanilor. Kim Brockhurts, o instructoarea de fitness, a vrut sa treaca de la cupa A, la cupa B. A avut parte de un soc insa dupa prima operatie, cand s-a trezit cu sani cupa E. Femeia de 51 de ani din Marea Britanie a decis sa ramana cu implanturile supradimensionate, pana cand silicoanele i-au explodat si s-au scurs in corpul ei. "Am strans bani pentru a-mi da incredere in mine. Dar am ajuns sa am niste sani imensi, care cu timpul si-au pierdut forma. La scurt timp, m-am trezit cu o gaura mare in sanul drept si implantul de la cel stang a explodat. Siliconul din el s-a scurs in corp", a povestit Kim, anuntaClick.