Mai rau ca la Alcoolicii Anonimi! Cum se trateaza dependentii de internet. Un reportaj al celor de la The New York Times intr-un centru de corectie din China, a devenit viral pe internet. Inedit in acest clip este motivul pentru care tinerii sunt reabilitati social. Acestia sunt dependenti de internet. In 2008 China a recunoscut dependenta de internet ca si boala si lupta de atunci pentru tinerii ce manifesta sindromurile acestei afectiuni. Ei sunt adusi de catre familie la centru unde sunt tinuti cateva zile in carantina, uneori chiar legati de maini. In cadrul activitatilor prin care personalul specializat incearca sa-i trateze pe acesti tineri de dependenta lor, se numara diverse exercitii militare in care acestia invata ce inseamna disciplina si auto-controlul. In medie este nevoie de aproximativ 3-4 luni pentru ca un copil sa scape aproape total aceasta dependenta, noteaza Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

Un grup de calugarite americane a dat in judecata un club de striptease situat langa manastirea lor. Calugaritele misionare dintr-un ordin catolic, dedicat ajutorarii imigrantilor si refugiatilor, au dat in judecata un club de striptease situat langa manastirea lor din satul Stone Park, in apropiere de Chicago, solicitand inchiderea acestuia. Calugaritele, care fac parte din ordinul catolic Carlo Borromeo Scalabriniane, fondat in Italia, s-au plans, conform documentelor depuse in instanta, de muzica tare, de luminile puternice ale firmei cu neon amplasata la intrarea in club, care nu le lasa sa doarma, de sticlele goale de whisky si de bere de pe strada, precum si de "femeile care patruleaza pe trotuare si strazi", informeaza stirileprotv.ro.

Planul inedit al CIA: cum dorea agentia secreta SUA sa combata jihadismul cu "papusa bin Laden"? CIA a dezvaluit ca a luat in considerare la un moment dat posibilitatea de a crea si utiliza un tip de arma foarte aparte in lupta impotriva terorismului, si anume o papusa care sa-l infatiseze pe fostul lider Al-Qaida Osama ben Laden intr-o ipostaza diabolica, relateaza CNN. Agentia americana de spionaj a inceput sa lucreze la acest proiect in 2005, potrivit ziarului The Washington Post, si a recurs la ajutorul fostului conducator al companiei de jucarii Hasbro, Donald Levine. Levine a ajutat la crearea acestei figurine de tip "G.I. Joe". Potrivit ziarului, planul CIA era sa produca aceste papusi cu fata rosie si niste ochi inspaimantatori, verzi, si sa le dea copiilor din Afganistan cu speranta sa-i intoarca impotriva fostului lider Al-Qaida. Insa Agentia Centrala americana de Informatii (CIA) a renuntat la plan dupa ce a primit trei prototipuri ale papusii, scrie descopera.ro.

Si-a luat Bacul la 111 ani. Explicatia acestei femei te lasa masca. Niciodata nu e prea tarziu sa-ti realizezi ambitiile! O batranica din Virginia, Statele Unite, a absolvit liceul la 111 ani. Lela Burden a reusit sa-si ia Bacalureatul la liceul Booker T. Washington din Norfolk, dupa 96 de ani. In anul 1918, o epidemie de gripa a inchis toate scolile din Virginia, iar femeia a abandonat studiile, intemeindu-si o familie. Lela s-a ambitionat insa sa obtina diploma de Bac, desi, cel mai probabil, nu va mai apuca sa se inscrie la o facultate. "Nu sunt batrana. Sunt inca o doamna tanara", a glumit cea mai in varsta absolventa de liceu din lume, informeaza Click.

Fenomen extrem in Turcia: tornada la Istanbul! Vremea extrema face problema in tot estul extrem al Europei. Localnicii din cel mai mare oras al Turciei, Istanbul, au fost inspaimantati de o tornada puternica.Fenomenul rar pentru acea zona a lovit mai multe cartiere ale metropolei cu 14 milioane de locuitori. Vartejurile apar frecvent in Turcia, dar in regiunile de litoral din sudul tarii. Dincolo de tornada, Istanbulul a fost afectat si de ploi torentiale in ultimele zile si batut de vanturi puternice, noteaza digi24.ro.