A fost condamnata la inchisoare pe viata dupa ce a salvat viata unor rate. Cum a fost posibil. O femeie din Canada a fost gasita vinovata pentru moartea a doua persoane si condamnata la inchisoare pe viata, dupa ce si-a parcat masina pe o autostrada pentru a salva viata unor rate. In masina parcata de femeie pe marginea autostrazii a intrat un motociclist. Atat barbatul, cat si fiica lui au pierit in cumplitul accident, potivit Stirile Pro Tv.

Faze tariFoto: Colaj foto

"Ce inseamna virgin?" O intrebare dificila si raspunsul pe masura al unei mame. Raspunsurile la intrebarile copiilor despre sex reprezinta una dintre cele mai temute responsabilitati ale parintilor, in Adevarul.

Au fost surprinsi facand sex intr-o toaleta publica! Uite care a fost reactia ei. Doi tineri au fost surprinsi in timp ce faceau sex intr-o toaleta publica, iar imaginea a ajus pe internet. Se pare ca sunetele celor doi i-au dat de gol, motiv pentru care cel care se afla in cabina alaturata s-au urcat pe toaleta si i-a fotografiat cu telefonul mobil in momentul actiunii, scrie Libertatea.

Ham, ham, ham! Sunt pocitania planetei! Il cheama Zoomer, e din Tucson, are 5 ani si este asa de urat, ca nici puricii nu stau in blana lui. Vineri insa a fost cea mai frumoasa zi din viata lui: a fost desemnat cel mai pocit caine al planetei la cea de-a 26 editie a concursului "Cel mai urat caine din Lume", care a avut loc in Tetaluma, California, potrivit Click.

Descoperirea care a ingrozit Rusia! Are 6,66 kilograme si a fost scoasa din pamant vineri, 13, "in ajun de Luna plina". Vineri, 13 iunie, "in ajun de luna plina", minerii rusi din orasul Bodaibo au facut o descoperire care, desi in mod normal ar fi trebuit sa-i bucure, i-a ingrozit. Este vorba despre o pepita de aur, gasita intr-un zacamant aurifer de langa Bodaibo, oras aflat in regiunea rusa Irkutk, centrul Siberiei, scrie Jurnalul National.