Vrei vacanta la cort? Te costa 50.000 de lei. Visezi sa te cazezi ca un nabab? Pentru 15.460 $, hotelul "Pop-Up" iti ofera un sejur de lux cu spa si majordom personal. Spre deosebire de alte hoteluri de lux din Marea Britanie, in Glastonbury nu exista vile uriase. La Hotelul "Pop-Up" te vor caza la cort! Complexul contine 150 de casute din panza, dotate cu tot confortul unei camere de hotel luxoase. Noroiul din zona nu-i inclus in pachet, de aceea locul este accesibil doar cu elicopterul. Ametit de altitudine, vei ateriza intr-un mic paradis. Hotelul, inspirat dupa modelul corturilor din Caraibe, pune la dispozitia clientilor majordom personal, jacuzzi si tratamente spa, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Am vrea si noi politiste care sa arate asa! Uite ce sexy sunt rusoaicele astea! A fi politist in Rusia este o adevarata onoare, iar tinerele din imaginea de mai jos stiu foarte bine acest lucru. Femeile nu ezita insa sa fie aspectuoase si sa poarte uniforma cat mai sexy cu putinta. Cine nu si-ar dori sa fie perchizitionat de niste politiste sexy, cu fusta pana la fund? Asta se intreaba mii de internauti dupa ce un tanar a fotografiat zilele trecute pe strazile din Yekaterinburg, Rusia, patru tinere cu fusta pana la fund. Acestea erau imbracate in uniforma si cu pulanele la vedere si intorceau privirile oricarui trecator. Imaginea a facut furori pe Twitter si mii de internauti au laudat calitatile fizice ale tinerelor politiste, anuntaLibertatea.

Si-au ciopartit picioarele! Uite de ce sunt in stare tinerele pentru a avea degete perfecte. Multe femei spun ca e o turtura sa mearga la cumparaturi de pantofi deoarece nu au degetele perfecte. Exista o categorie aparte de femei care spun ca isi urasc picioarele deoarece nu le place cum arata atunci cand incalta o pereche de sandale sau pantofi decupati. "Ma simt stanjenita de fiecare data cand imi expun picioarele in fata prietenilor, spune o tanara. Chiar si cand eram mica, vedeam ca degetele de la picioare nu sunt normale. Eram revoltata. " De cativa ani incoace, astfel de femei nemultumite de felul cum arata degetele de la picioarele lor apeleaza la operatii care permit redimensionarea degetelor de la picioare pentru a spori frumusetea lor. Si nu doar atat, caci se pot slefui si oasele de la degetele pentru a nu mai avea bonturi proeminente, informeazaKanalD.

Asa ar arata echipamentul echipelor de fotbal din Game of Thrones. Cel mai piratat serial din istorie a creat un adevarat fenomen in lumea intreaga. De la torturi inspirate din film pana la haine cu chipul personajelor, fanii sunt disperati sa se asocieze cu orice lucru care are legatura cu serialul. Nike a reusit sa-si asocieze o campanie de prezentare a unui echipament sportiv cu doua dintre cele mai puternice branduri din acest moment, la nivel mondial. Cum Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia este in plina desfasurare, iar sezonul al patrulea din Game of Thrones, tocmai s-a incheiat, Nike a lansat o colectie speciala de echipamente sportive ce poarta culorile si simbolurile caselor din serial, scrieClick.

Elevii francezi cer oprirea "carnagiului" de la Bac. Pentru ca subiectele de la examenul de matematica au fost prea grele, peste 40.000 de liceeni francezi au decis sa se adreseze in mod direct Ministerului Educatiei din tara lor, semnand o petitie prin care cer oprirea "carnagiului". "Dupa fizica si engleza a venit acum randul matematicii sa fie ultra-dura. Daca aceasta situatie continua, rezultatele vor fi mai putin de 50% promovare", subliniaza intr-un text plin de greseli de ortografie acesti elevi. O pagina pe Facebook, intitulata "Bac S 2014: subiecte la mate prea dure", a fost lansata dupa cateva ore de la incheierea examenului si a adunat zeci de mii de like-uri. Elevii se plang de dificultatea subiectelor si afirma ca ceea ce fac pe durata anului scolar este diferit fata de ceea ce primesc la examen, anuntaLibertatea.