Civilizatiile antice erau mai avansate decat suntem noi astazi. Vezi dovada incredibila. Universul este plin de mistere care odata cu dezvoltarea stiintei se lasa descoperite. In prezent, omenirea considera ca a ajuns intr-un punct al dezvoltarii mult mai avansat decat anticii. Aceasta idee este cat se poate de falsa, pentru ca ceea ce descopera oamenii de stiinta in zilele noastre, popoarele antice detineau inca de acum cateva mii de ani aceste cunostinte, aflam de pe RomaniaTv.net.

Faze tariFoto: Colaj foto

iPAD-ul cu care poti intretine relatii intime. Cum functioneaza si cat costa noua inventie. Intr-o lume in care oamenii sunt dependenti de gadget-uri, iata ca pe piata urmeaza sa apara Fleshlight Launchpad, mai exact un model de iPad care are atasat o jucarie sexuala. Potrivit Independent, compania s-a gandit ca posesorii de iPad pot sa intretina relatii intime cu gadget-ul, la propriu. Tableta ara atasata o forma ce seamana cu un vagin, iar proprietatul se poate juca in timp ce urmareste ceva online sau discuta cu prietena pe Facetime sau Skype, potrivit Stirile Pro Tv.

Baietelul care a ingrozit internetul. Priviti ce face in timpul unui meci! Campionatul mondial de fotbal din Brazilia face furori in intreaga lume! Toti urmaresc cu interes meciurile de calificare a echipelor. Totusi, unii o iau razna de la atata entuziasm! In imaginile de mai jos veti descoperi un baietel care se afla la un meci alaturi de mai multi barbati. Nu stim daca ii sunt sau nu rude, insa cert este ca baiatul are un comportament neobisnuit in momentul in care echipa favorita inscrie un gol. Priviti cat de ciudat se manifesta pe KanalD.ro.

A auzit zgomote ciudate din perete. A spart zidul si a ramas ingrozit de ce a gasit. Un american care se plangea de zgomotele si mirosul ciudat care veneau din peretele casei a avut o surpriza uriasa cand a vazut ce se afla acolo. Zgomotele si mirosurile ciudate care veneau din peretele casei l-au fortat pe un american sa cheme un meserias care sa investigheze problema. Munca nu a fost dificila, dar rezultatul a fost socant, scrie Realitatea.net.

Barbatul "zombie". Un neamt si-a facut la propriu gauri in obraji din pasiune pentru piercingul extrem. Un tanar din Germania isi pune sanatatea in pericol din pasiune pentru piercingurile extreme. Barbatul de 23 de ani a ajuns sa semene cu un zombie, relateaza Bild. Joel Miggler a facut valuri in ultimele luni in presa internationala dupa ce si-a facut "tunel" in obraji. Tanarul din Kussaberg, Germania, este pasionat de piercing-uri si tatuaje extreme inca de la varsta de 13 ani. Continuarea pe Stirile Pro Tv.