Te trec fiorii. O fantoma a fost filmata intr-un bar. Imaginile iti vor face pielea de gaina. O camera de supraveghere instalata intr-un bar a surprins ceea ce pare a fi o fantoma. Imaginile sunt infioratoare si sigur iti vor face pielea de gaina. In inregistrarea video se vede clar o prezenta stranie care apare in cadru, zaboveste langa canapea pentru ca apoi sa urce pe perete, potrivit RTV.net.

Faze tariFoto: Colaj foto

I-a trimis un selfie nud tatalui sau! Ce a urmat dupa asta intrece orice imaginatie! O adolescenta din SUA i-a trimis, din greseala, o fotografie nud tocmai tatalui sau. Reactia incredibila pe care a avut-o barbatul dupa ce a primit imaginea a facut inconjurul pamantului. Tanara sin America a vrut sa ii trimita o poza cu ea goala iubitului ei. Cand a cautat in agenda telefonului, in loc sa ii trimita mesajul lui "Dacquan", asa cum il trecuse pe baiat, a selectat "Daddy", scrie Cancan.

Fructe si legume mutant, afectate de radiatiile de la Fukushima. Vezi cum arata pepenele si rosiile. Un site din Coreea de Sud a publicat fotografiile facute mai multor fructe si legume mutant, crescute in Japonia, sustinand ca de vina pentru aceste anomalii este dezastrul nuclear de la Fukushima. Dezastrul nuclear de la Fukushima s-a produs in primavara anului 2011, iar efectele sale se vad cel mai bine in agricultura. Aproape ca nu exista recolta de trei ani incoace care sa nu-i mire si sa-i sperie pe cultivatori, noteaza RTV.net.

Teoria britanica care schimba tot ce se stia despre reproducerea animalelor. O preconceptie amplu vehiculata in prezent este aceea ca doar oamenii simt placere in timpul interactiunilor intime, insa jurnalistii britanici sustin ca doveziile stiintifice arata altceva. Majoritatea relatarilor stiintifice cu privire la comportamentele sexuale din lumea animalelor si, in special, la motivatiile acestora se bazeaza mai degraba pe o perspectiva evolutionista decat pe una emotionala. Integral in Gandul.

Cu ea nu te poti certa! Zice 11 cuvinte pe secunda. Sa te fereasca Dumnezeu sa intri in gura americancei Fran Capo! De ce? Pentru ca din momentul in care incepe sa turuie nu se mai opreste. Fran Capo are 45 de ani, e de meserie actrita si producator de televiziune si are un debit verbal incredibil. Intr-o singura secunda iti spune pe nerasuflate 11 cuvinte. In 1986 ea a fost provo￯cata in timpul unei emisiuni radiofonice sa ￯citeasca rapid un text. Asa a intrat in Cartea Recordurilor, potrivit Click.