Cea mai norocoasa femeie din istorie. A castigat la loto de 28 de ori. Unii au noroc cu caru', dar nici chiar asa! O femeie de 67 de ani din Las Vegas, Sua, a castigat la loto de 28 de ori. Joan Ginther a incasat nu mai putin de 50.000.000 de dolari. E una dintre cele mai bogate femei din Statele Unite, dar prefera sa duca o viata modesta in Las Vegas. Joan Ginther, de 67 de ani, este cea mai norocoasa jucatoare din istoria loteriei americane, castigand la loto de 28 de ori. Doctor in matematica la Universitatea Stanford, femeia a "inhatat" aproape 50 de milioane de dolari (162,1 milioane de lei) in 21 de ani de cand joaca. Initial, ea a castigat 5,4 milioane de dolari, iar 10 ani mai tarziu inca 2 milioane de dolari. Dupa 2 ani a luat alte 3 milioane de dolari, iar in vara anului 2010 a castigat un premiu de 10 milioane de dolari, in rest fiind castiguri sub 2 milioane de dolari, scrie Philly.com. Joan ar putea locui bine-mersi intr-o vila de lux, insa castigurile fabuloase nu i-au folosit la nimic. Traieste ca o pustnica intr-o casuta jalnica si este angajata ca vanzatoare intr-un magazin. "Sunt o legenda. Dar nu-mi place sa fiu fotografiata si sa dau interviuri", a povestit norocoasa, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

A scapat cu viata dupa ce s-a infipt in trei bare de fier. Imagini incredibile cu o adolescenta de 17 ani din India au facut ieri inconjurul lumii. Fata a cazut de la etajul doi al unei cladiri aflate in constructie si s-a infipt in trei bare de fier care ieseau dintr-o placa de beton. Echipele de salvare au fost nevoite sa reteze barele care au strapuns trupul tinerei si au transportat-o pe aceasta la spital, unde a fost operata de urgenta. In mod uimitor, nici unul dintre fiare nu a atins organe vitale si, conform doctorilor, fata isi va reveni complet, anuntaLibertatea.

Ajunge la Urgenta daca face sex cu sotul. Kristyn M. are alergie la sotul ei! Femeia de 34 de ani, din Seattle, Statele Unite, ajunge la Urgenta de fiecare data cand face sex cu partenerul ei de viata, Sean. Sexul i-ar putea fi fatal lui Kristyn, care ar muri sufocata de fiecare data cand intra in contact cu spermatozoizii sotului ei. Dupa fiecare contact sexual, americanca are senzatii de arsura si probleme de respiratie, informeazaClick.

Fetita de trei ani care a inviat la propria slujba funerara, moarta din nou. Cazul fetitei de trei ani din Filipine care a inviat la propria slujba de inmormantare este cu adevarat incredibil. Dupa ce parintii au considerat ca s-a intamplat o minune si au dus-o pe micuta acasa, aceasta a ramas fara suflare si a fost din nou declarata moarta. Metro.co.uk a publicat un video cu imaginile din timpul slujbei de inmormantare. Micuta in varsta de trei ani fusese declarata moarta vineri seara la ora 21.00, iar sambata urma sa fie inmormantata. In timp ce preotul ii facea ultimele rugaciuni fetitei, cineva a observat ca aceasta a inceput sa respire si sa miste mainile. Oamenii au fost socati, iar familia a luat imediat copilul in brate, desi nu le venea sa creada ca asa ceva este posibil. Dupa ce si-au ridicat copilul din cosgiuc, parintii i-au dat apa fetitei, au dus-o la spital, apoi au luat-o acasa, simtindu-se binecuvantati de o astfel de minune, scrieLibertatea.

Revoltator! A facut sex cu un copil de 12 ani. Ce pedeapsa a primit aceasta femeie de 36 de ani. O femeie in varsta de 36 de ani care a facut sex de trei ori cu un copil de 12 ani a ajuns in spatele gratiilor. Joy Leaann McCall, din Ocala, Florida, a facut sex de trei ori cu un copil care avea aceeasi varsta ca si baietelul ei de 12 ani. Femeia, care lucreaza intr-un magazin, si-a recunoscut vina si a fost condamnata la 10 ani de puscarie. Potrivit Daily Mail, baietelul de 12 ani era bombardat cu mesaje trimise de femeie, ea ajungand atat de departe incat i-a trimis si poze cu ea in lenjerie intima. Prima partida de sex dintre cei doi a avut loc pe bancheta din spate a masinii ei, iar mai apoi cei doi au petrecut clipe de neuitat intr-o padure. Politia a fost alertata in acest caz dupa ce mama baiatului i-a gasit in telefon mai multe mesaje cu tenta sexuala, anuntaClick.