Cum arata Regina Spaniei pe vremea cand vindea tigari pe strada. Ieri vanzatoare ambulanta, azi regina Spaniei! Letizia Ortiz, de 41 de ani, a inceput cu munca de jos, vanzand tigari pe strazile din Mexic. Totul se intampla la mijlocul anilor '90, in timpul sederii sale in Mexic. Letizia Ortiz (41 de ani) a trebuit sa faca o munca umilitoare pentru a se intretine cat timp a facut studiile de master la Universitatea din Guadalajara. Viitoarea regina vindea tigari trecatorilor zambitoare si binedispusa. Fotografiile jenante cu sotia Regelui Filip al VI-lea (46 de ani) in postura de vanzatoare ambulanta au facut inconjurul lumii. Norocul i-a suras insa Letiziei, care a devenit in anul 2003 prezentatoare de stiri la televiziunea spaniola TVE. Atunci, stirista l-a cunoscut pe viitorul rege al Spaniei, cu care s-a casatorit in 2004. Cei doi au impreuna doua fetite, Leonor (8 ani) si Sofia (7 ani), scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Un pusti de 10 ani din New York, noul Mowgli. Dupa mii de auditii in SUA, Noua Zeelanda, Marea Britanie, Canada sau India, un baietel de 10 ani a fost ales sa-l joace pe Mowgli, intr-o noua ecranizare a Cartii Junglei. Pustiul, pe nume Neel Sethi, originar din New York, nu are experienta in actorie, fiind pentru prima data cand apare intr-un film. Scarlett Johansson, Idris Elba si Lupita Nyong'o completeaza distributia din "Cartea Junglei", care va fi regizata de Jon Favreau. Scarlett Johansson va fi vocea personajului Kaa, iar Lupita Nyong'o ii va da viata lupoaicei Rakcha, care il adopta pe Mowgli. Filmul va fi lansat pe 9 octombrie 2015 si va fi 3D, anuntaLibertatea.

S-au chinuit jumatate de ora sa scoata copilul din masina de spalat. Ia copilul de unde nu-i! O mama din Suzhou, China, a tras o sperietura zdravana cand a vazut ca baietelul ei de 3 ani a disparut. Micutul Peng se afla in baie, blocat de la brau in jos in masina de spalat. Speriati, parintii au chemat imediat pompierii, dupa ce s-au chinuit in zadar 30 de minute sa-l elibereze. Echipa de salvare a fost nevoita sa taie invelisul de tabla al masinii de spalat si s-o dezmembreze bucata cu bucata. Dupa ce si-au vazut copilul teafar, parintii au declarat ca baiatul a scapat neobservat pentru cateva momente si s-a ascuns in masina de spalat, informeazaClick.

NASA: Vom descoperi viata extraterestra in urmatorii 20 de ani. Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar. Cele 100 milioane de sisteme solare din galaxia noastra (Calea Lactee, n.r.) sunt capabile sa sustina forme de viata extraterestra, spune una dintre predictiile "conservatoare" formulate de savantii de la NASA. Agentia spatiala americana sustine ca oamenii vor gasi forme de viata extraterestre in urmatorii 20 de ani, iar acestea au cele mai mari sanse sa se afle in afara Sistemului Solar, scrieMediafax.

Tara europeana in care esti sarac daca ai un salariu de 1.800 de euro pe luna. O persoana din 13, respectiv 7,7 % din populatie, este afectata de saracie in Elvetia, una dintre cele mai bogate din lume. Dintre cei 590.000 de locuitori afectati de saracie, 130.000 presteaza o activitate remunerata. In Elvetia, pragul saraciei era in medie de aproximativ 2.200 de franci elvetieni (1.800 de euro) lunar pentru o persoana singura si de 4.050 de franci elvetieni lunar pentru o familie formata din doi adulti si doi copii, informeaza Mediafax. Aceasta suma trebuie sa acopere cheltuielile de intretinere generala (alimentatie, haine, ingrijire corporala, transport, activitati de recreere etc.), cheltuielile cu locuinta si asigurarile, dar fara asigurarile obligatorii de sanatate, anuntaLibertatea.

Imagini spectaculoase! Cum arata autostrada care merge 100 de kilometri peste ocean. Daca vrei sa vezi ceva spectaculos, trebuie sa vizitezi Florida, unde vei gasi Overseas Highway (Austrada peste mari), de peste 200 de kilometri, care leaga insuslele din arhipelagul Florida Keys de continent. Autostrada este o portiune a soselei U.S. Route 1, care traverseaza SUA, de la nord la sud, de la granita cu Canada din Fort Kent, Maine, pana la cel mai sudic punct al tarii, Key West, Florida. Ultima sectiune a autostrazi trece prin arhipelag, din insula in insula. Nu numai ca strabate 42 de poduri, dar se afla aproapte toata deasupra oceanului, oferind o priveliste cu totul iesita din comun, informeazaClick.