Era sa moara dupa ce a mancat ketchup. Mama copilului din Marea Britanie: "Nu stiam ca poate provoca o asemenea reactie". Un baiat de doi ani din Marea Britanie era sa moara dupa ce a mancat ketchup. Organismul copilului nu tolereaza tomatele. Ruben Curie de abia mai respira si limba baiatului s-a umflat, dupa numai o picatura de ketchup ingerata. "Credeam ca va muri. Am fost uimita sa descopar ca ceva atat de simplu ca sosul de tomate poate avea o asemenea reactie in organism", a spus mama copilului, in varsta de 24 de ani. Continuarea pe StirileProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Povestea emotionanta a unui caine care strabate zilnic 6 kilometri pentru a-si hrani prietenii. Un film care surprinde povestea unui catel care traieste la groapa de gunoi i-a emotionat pe utilizatorii de internet. Pe numele sau Lilica, patrupedul parcurge zilnic o distanta de peste 6 kilometri, pana in celalalt capat al localitatii, pentru a-si asigura hrana siesi, dar si pentru a aduce mancare altor caini, pisici si chiar gaini din zona unde traieste, potrivit Gandul.

I-au fost ucisi toti cei 15 copii, la nastere: "Au spus ca sunt blestemati". Desi pare greu de crezut, in anul 2014 mai exista inca triburi care traiesc dupa propriile lor legi. O astfel de comunitate este si Karo, din sudul Etiopiei. Pentru a fi acceptat in acest trib este obligatoriu sa respecti niste reguli impuse de catre batranii satului, in caz contrar existenta va deveni un chin. Un chin a devenit viata si pentru Buko Balguda, o femeie in varsta de 45 de ani. Nu are copii, desi a nascut sapte baieti si opt fete. Unde sunt cei 15 copilasi? Ei bine, toti au fost ucisi la nastere de catre batranii tribului, care au considerat ca sunt blestemati. "Traditiile din trib au devenit foarte dure, iar pentru ca eu nu le-am respectat, mi-au ucis copiii", a povestit femeia, scrie Click.

A devenit vedeta pe internet din cauza felului in care se imbraca. "Vreau sa port ceva frumos". Hideaki Kobayashi, un barbat de 50 de ani din Japonia, a devenit o mica vedeta pe internet din cauza felului neobisnuit in care se imbraca. Desi are o varsta respectabila si o cariera de inginer si fotograf in spate, Hideaki si-a ales un mod de viata alternativ, care atrage atentia tuturor, potrivit Huffington Post, citat de StirileProTv.

Cele mai amuzante lucruri pe care oamenii le-au spus in somn. Nevoia de comunicare a oamenilor depaseste uneori granitele impuse de organism, astfel ca, da, unii dintre noi au ceva de spus chiar si atunci cand, aparent, ar dormi. Si numai cine n-a trait asta pe viu, nu intelege cam cat de amuzanta poate fi o asemenea scena. Un site de divertisment a adunat laolalta unele dintre cele mai bune replici spuse de oameni in timpul somnului, bazate pe experientele povestite de utilizatori, potrivit Libertatea.

In grup este mai frumos. Imagini rare cu femei voluptuoase, fotografiate "la pachet". Cele mai sexy grupuri de femei au ales sa se fotografieze in costume de baie minuscule, lasand la vedere o mare parte din piele. Imaginile reusesc sa trezeasca in barbati pasiuni ascunse, ingropate adanc in norme sociale, scrie RTV.net.