O femeie din Scotia a trait timp de 10 ani cu o jucarie sexuala in organism. Medicii au descoperit-o in timpul unei operatii. Chirurgii de la un spital din Aberdeen, Scotia, au avut parte de un soc in momentul in care au operat o femeie care se plangea de dureri abdominale insuportabile. Femeia in varsta de 38 de ani a ajuns pe masa de operatie dupa ce pe radiografii aparea un obiect ciudat care ii apasa vezica urinara, relateaza Daily Mail. La operatie, medicii au constantat cu stupefactie ca aceasta a trait timp de 10 ani cu o jucarie sexuala in organism si nu si-a dat seama. Scotianca a povestit ca a folosit jucaria sexuala in urma cu 10 ani alaturi de iubitul ei, insa durerile au inceput sa-i dea batai de cap cu doar cu cateva zile inainte de operatie, noteaza stirileprotv.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

Harta extraterestra descoperita in Pestera lui Satan din Indonezia. Vizitele extraterestre pe Terra au fost numeroase in decursul anilor. De nenumarate ori, acestea au fost confirmate, de cele mai multe ori, de dovezi pe care extraterestrii le-au lasat in urma lor, fie benevol sau nu. Asa s-a intamplat si in 1992, cand intr-o pestera situata pe East Nus Tenggara (Muntele Lui Satan), Indonezia, C.A. Castillo, geolog de profesia, a descoperit unul dintre cele mai importante artefacte al umanitatii. Este vorba despre o piatra pe care este inscriptionata o harta de origine extraterestra. Interesant este faptul ca pe aceasta piatra bizara se pot distinge numeroase figuri sculptate, dar si linii care indica un fel de traseu spre anumite planete din galaxia noastra. De asemenea, Soarele este prezentat si el precum un astru principal, care pare sa influenteze in mod direct evolutia sistemului solar, dar si dezvoltarea unor planete din afara lui. Numeroase figuri umanoide sunt reprezentate in dreptul fiecarei planete, de parca harta misterioasa vrea sa indice cu exactitate planetele care sunt locuite de diverse specii extraterestre, informeaza efemeride.ro.

Legenda Bufnitei Cenusii: britanicul care s-a transformat in indian ojibwa. Cel care avea sa fie cunoscut prosteritatii sub titulatura de Bufnita Cenusie, adica numele sau de indian ojibwa, s-a remarcat drept unul dintr ecei mai dedicati si influenti militanti pentru ocrotirea naturii si mentinerea culturii amerindienilor din Canada. In anii in care ecologia si protejarea identitatii culturale erau concepte despre care auzisera doar o mana de americani, fiind luate in serios de inca mai putini oameni acest personaj real cu destin aparte trage deja semnale serioase de alarma cu privire la pericolele progresului si industrializarii. Atat personajul in sine, cat mai ales munca si activitatea sa neostoita, raman si astazi un reper solid si o minunata sursa de inspiratie pentru toti cei care aleg sa lupte pentru salvarea Naturii si a traditiilor stravechi, scrie descopera.ro.

Vine Apocalipsa? Un nou semn a aparut in China. Locuitorii orasului chinez Wenzhou sunt ingroziti de ceea ce se intampla cu raul care le traverseaza localitatea. Apa raului a devenit rosie, iar specialistii exclud posibilitatea contaminarii industriale a acesteia, conform analizelor facute. Localnicii din Wenzhou, un oras din provincia Zhejiang din estul Chinei, spun ca raul s-a transformat asa in doar 2 ore. Acestia spun ca la ora 14 apa raului avea culoarea normala si in doar doua ore a devenit de culoarea sangelui. Cauzele schimbarii nuantei apei raului sunt necunoscute in acest moment, deoarece analizele au aratat valori normale pentru toate substantele analizate din apa, noteaza Click.

Credeau ca va fi o noapte ca oricare alta, dar au avut parte de surpriza vietii. Bacsisul lasat de un client misterios. Un client sau poate mai multi clienti misteriosi lasa bacsisuri uriase in restaurante din America. Ultima astfel de isprava a avut loc in New Orleans. Chelnerii restaurantului Galatoire's din New Orleans se asteptau sa aiba o tura normala, dar s-au trezit cu un bacsis neasteptat, in valoare de 10.000 de dolari. Se zvoneste ca misteriosul client care face astfel de gesturi ar fi fostul vicepresedinte al PayPal, Jack Selby, care s-a imbogatit si mai mult dupa vanzarea serviciului, insa acesta nu a confirmat informatiile. In plus, este posibil sa nu fie singurul filantrop, pentru ca sume foarte mari din bacsisuri s-au raportat in aceeasi seara si in Mexico City sau New York, iar unele au fost lasate "in numele lui Iisus" sau "in numele Domnului", informeaza stirileprotv.ro.