Medicii sunt in soc: Iata ce au gasit in corpul unei femei! Era de 10 ani acolo. O echipa de medici din Scotia a trat un adevarat soc in momentul in care si-au dat seama ce se afla in corpul unei paciente. Femeia a venit la spital acuzand dureri destul de puternice. In plus, ea le-a spus doctorilor ca in ultimii ani a scazut destul de mult in greutate si ca se simte mai mereu obosita. Dupa ce au examinat-o si i-au facut mai multe radiografii, doctorii au facut o descoperire socanta. Se pare ca femeia avea in interiorul corpului, de mai bine de 10 ani, o jucarie sexuala. Intrebata daca are cunostinta de un asemenea episod, femeia a marturisit ca isi aminteste vag ca a folosit un astfel de obiect cand era intr-o stare avansata de ebrietate. Din fericire totul s-a terminat cu bine iar acum pacienta este in afara oricarui pericol, scrieKanalD.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Putin cheama la el fotomodele pentru sex? Toata lumea e cu ochii pe presedintele Vladimir Putin, de cand a anexat peninsula Crimeea. Revista "Newsweek" prezinta o zi din viata liderului rus, pentru ca lumea sa inteleaga ce are de gand. Considerat de politicieni si istorici cauza declansarii razboiului dintre Kiev si rebelii prorusi in Ucraina, Vladimir Putin (61 de ani) pune pe foc intreaga lume. Ce vrea de fapt "noul tar" al Rusiei, ce fel de om este? Revista americana spune ca lucreaza mai mult noaptea, pe racoare. De aceea, se trezeste abia la ora 11.00 (a.m.) Bea un suc natural, mananca omleta si branza, uneori terci de ovaz. Apoi, Putin inoata vreo doua ore, face gimnastica si bai alternative calde si reci pentru ten, anuntaClick.

Rusoaica goala-pusca in mijlocul strazii. Soferii au fost nauciti de frumusetea ei. O tanara rusoaica a reusit sa atraga toate privirile pe o sosea aglomerata din oapropierea orasului Ufa. Yulia Vorokova, de 24 de ani, a iesit din masina in care calatorea si a incercat sa traverseze drumul aglomerat. Nimic suprinzator pana acum, insa femeia a iesit din masina dezbracata total. Tanara nu a uitat inca de pantofi. Cu tocuri inalte in picioare si fara nimic altceva care sa o acopere, ea a traversat soseaua fara sa tina cont de privire celorlalti participanti la trafic. In timp ce traversa, ea a fost lovita usor de o masina si a fost dusa la cel mai apropiat spital, informeazaEVZ.

Barbatul care spune ca nu a mai dormit de 40 de ani! Vezi cum a ajuns sa arate. Cazul de mai jos a uimit intreaga lume medicala, iar nimeni nu a gasit inca o explicatie pentru ceea ce se petrece. Thai Ngoc, un barbat din Vietnam, sustine ca nu a mai inchis in ochi de 40 de ani. El spune ca totul a inceput in anul 1973, dupa ce a facut o febra extrem de puternica. De atunci, el nu mai reuseste sa adoarma, nici macar daca ia un pumn de somnifere. Cel mult el reuseste sa adoarma doar cateva minute. Medicii care l-au examinat sunt uimiti si spun ca nu are nicio problema de sanatate, in ciuda lipsei somnului. Thai Ngoc are astfel aceeasi putere de munca si luciditate ca atunci cand era normal, scrieKanalD.

Stii pe ce te asezi? Mobila cu aspect si miros de piele umana, la preturi astronomice. Artista britanica Gigi Barker a creat o linie de mobila, care arata, se simte si miroase precum pielea umana. Pana acum, oamenii erau sfatuiti sa se simta bine in propria piele, insa acum artista Virginia (Gigi) Barker ofera o altfel de experienta - o linie de fotolii si scaune care arata, se simt si miros precum pielea umana, informeaza Mediafax. Pentru a oferi o "experienta" cat mai naturala, aceste obiecte de mobilier au fost imbibate cu feromoni umani si cu produse aftershave. Insa, aceia care vor sa ia acasa unele dintre aceste taburete, care au forma unor testicule deformate, ar putea fi socati de pretul lor. Un simplu scaun costa in jur de 775 de dolari, iar un fotoliu poate ajunge pana la 2.550 de dolari, anuntaClick.