Lacul misterios care a aparut peste noapte in desert. Sute de turisti au venit sa vada minunea: apa isi schimba culoarea. O intindere de apa din Tunisia ar putea fi considerata de-a dreptul un miraj. Lacul din Gafsa a aparut peste noapte, iar cercetatorii inca se straduiesc sa gaseasca o explicatie pentru fenomen. Potrivit The Guardian, totul s-a intamplat intr-un interval foarte scurt de timp - unde pana atunci nu era decat nisip dogoritor, acum exista o intindere albastra de apa, anunta StirileProTv.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

Cum arata sexul pe Internet in anii '90. Cu numai un sfert de veac in urma, desi pare incredibil, internetul era un cu totul alt loc sub soare. Cumparaturile online era o calatorie misterioasa cu cartea de credit prin bazele de date ale serverelor aproape nesecurizate, muzica era livrata in format MIDI iar urmarirea unui clip video, un vis aproape de neatins. Continuarea pe Jurnalul.ro.

E ireal ce baga aceasta femeie in gura! Face asta de peste 20 de ani. Pare greu de crezut ce face aceasta femeie, insa ea are o pasiune culinara mai putin intalnita. Va vine sa credeti sau nu, Teresa Widener, din Statele Unite, obisnuieste sa manance pietre. Femeia in varsta de 45 de ani face acest lucru de peste 20 de ani, si spune ca se da in vant dupa aroma de pamant a acestora, potrivit KanalD.ro.

Iata hotelul din Paris unde platesti cat vrei tu pe cazare. Cat dureaza oferta. Proprietarul unui hotel din Paris a gasit o metoda inovatoare pentru a atrage cat mai multi clienti, in ciuda faptului ca preturile concurentei de acolo sunt foarte mari. Aldric Duval a lansat o campanie, intitulata "Plateste cat doresti", prin care spera sa atraga cat mai multi clienti la hotelul su de trei stele, Tour d-Auvergne. Campania sa presupune ca cei care aleg sa-i treaca pragul platesc efectiv cat li se pare de cuviinta pentru serviciile oferite de hotelul din Franta, scrie Click.

Timp de 15 ani a trait ca Fantoma de la Opera, ascunzandu-si chipul desfigurat. 150 de medici s-au chinuit sa-i refaca fata. Timp de 15 ani, a trait ca Fantoma de la Opera, ascunzandu-si chipul desfigurat. Azi insa, apare pe coperta unei reviste de moda pentru barbati. E vorba despre un barbat din statul american Virginia, care in urma cu doi ani a fost supus unui transplant revolutionar de fata. Integral pe StirileProTv.ro.