Dai 12.000 de dolari si-ti ingropi cainele pe Luna. O companie spatiala privata americana, cu sediul in Texas, lanseaza oferta verii: funeralii pe orbita pentru animalele de companie. Pentru cei cu dare de mana, trupul dulaului iubit poate ajunge si pe Luna. Primul caine care se va ridica la cer si va pluti pe orbita este un ciobanesc australian care are un nume predestinat, Apollo. Batranul caine de companie s-a stins din viata in urma cu doua saptamani si stapanii sai i-au inghetat trupul pentru a-l lansa in octombrie pe orbita Pamantului. Procesiunea funerara este organizata de Celestis Inc., o companie spatiala privata cu sediul in Texas, SUA. Calatoria istorica i-a costat pe stapanii lui Apollo 950 de dolari (3.135 lei). Directorul companiei Celestis, Steve Eisele sustine ca "demersul initiat este revolutionar pentru istoria omenirii. Si asta pentru ca inclusiv dulaii merita o procesiune specifica atunci cand mor". Pentru cei cu dare de mana, firma americana ofera posibilitatea ca dulaul sa fie ingropat pe Luna. Cursa pana pe satelitul natural al Pamantului costa 12.000 de dolari (39.580 lei) si patrupedul este transportat pana acolo intr-o capsula speciala, conceputa cu participarea specialistilor de la NASA, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

A castigat 26.000.000 de lire sterline la Loto, dar ii doneaza orasului. O britanica norocoasa, care a pus mana, in urma cu cateva luni, pe potul cel mare la loteria EuroMillions, socheaza o planeta intreaga. Femeia, care nu avea serviciu la momentul extragerii premiului de 26 de milioane de lire sterline, a decis sa opreasca doar un milion de lire si restul sa-i doneze comunitatii orasului nord-irlandez in care locuieste. Autoritatile au primit deja jumatate din bani pentru a dezvolta centre de ajutorare si diverse afaceri care au scazut semnificativ rata somajului in zona. Mai mult, norocoasa vrea sa infiinteze si un important centru de arte, pentru cei ce doresc sa-si slefuiasca talentul in muzica, pictura sau dans, anuntaLibertatea.

A impins varza cu nasul pana-n varful muntelui! Are nasul julit, il dor ingrozitor picioarele, genunchii si gatul, dar se simte implinit. Britanicul Stuart Kettell, de 49 de ani, este in al noualea cer de fericire. El a devenit singurul om din lume care a putut sa impinga, cu nasul, o varza de Bruxelles, pe muntele Snowdon, de la poale pana in varf, la 1.085 de metri altitudine. Din cand in cand, trebuia sa inlocuiasca leguma, fiindca se facea praf pe stanci. Kettell a inceput teribilul urcus la 30 iulie si l-a incheiat sambata, 2 august, dupa patru zile de chin. Tot efortul nu a fost numai de dragul de a face ceva iesit din comun. Kettell a urcat varza pe munte ca sa adune bani pentru fundatia Macmillan Cancer Support, informeazaClick.

S-a inventat gelul de dus care te spala din cap pana in picioare fara a avea nevoie de apa. Un producator sustine ca a inventat un produs de igiena care ar putea revolutiona industria de produse cosmetice. Pare incredibil, dar e cat se poate de adevarat! Ludwick Marishane, un tanar producator cu initiativa a conceput un gel de dus senzational: produsul promite ca te spala din cap pana in picioare fara a avea nevoie de apa pentru asta. Se numeste Drybath, pe romaneste baia fara apa si sa nu credeti ca este destinat consumatorilor mai lenesi, ci tuturor. Poate fi alegerea ideala, mai ales pentru cei care calatoresc mult si nu au mereu la indemana o cabina de dus. Lotiunea este asemenea gelurilor antibacteriene pentru maini, numai ca, de data asta, poate fi folosit pe intreaga suprafata a corpului, scrieKanalD.

Isi tine respiratia 22 de minute sub apa! Si mai detine un record uluitor. Supranumit "Omul care nu respira", Stig Severinsen este detinatorul unui record greu de egalat. Barbatul, in varsta de 41 de ani, din Aalborg, Danemarca, a reusit, sa-si tina respiratia sub apa timp de 22 de minute cu ajutorul unei tehnici speciale. El detine si alt record: a inotat 152 de metri sub apa in 2 minute si 11 secunde, anuntaClick.