Americanii isi iau casele cu ei in vacanta. O noua moda s-a lansat in aceasta vara! Americanii isi cumpara case pe roti pe care si le iau cu ei in vacanta. Pentru suma de numai 10.000 $ (33.200 de lei), ei isi asigura tot confortul oriunde merg. Ce sa-si mai caute rezervari la hoteluri sau la pensiuni?! Americanii cumpara pe capete case de vacanta pe roti, care au fost lansate pe piata recent de o companie din SUA. O astfel de casa, numita "The Tiny House Movement", ofera proprietarului care are permis categoria B tot confortul, desi poate fi comandata numai cu suprafete intre 9,2 si 37 metri patrati. Este confectionata din lemn, insa are peretii bine izolati cu materiale impermeabile. Astfel, poate pastra caldura in interior, produsa de un generator electric, chiar daca te duci cu ea in vacanta in regiunile arctice! Minicabana pe roti are bucatarie utilata cu aragaz, chiuveta, dulapuri, dormitor, baie si chiar un mic living, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Selfie e de domeniul trecutului! Afla care e noua moda printre femeile care-si fac poze. Un nou tip de selfie-uri pare sa fi acaparat retelele de socializare imediat cu venirea verii. Femeile au renuntat sa isi mai fotografieze fata, insa au ajuns sa surprinda imagini direct dintre sani. Din ce in ce mai multe tinere sexy au ajuns sa uite de normele sociale si se fotografiaza sexy in ipostaze incitante, surprinzand fotografii ale corpului direct dintre sani, spre placerea barbatilor care le inunda cu like-uri si comentarii care mai de care mai impopotonate, anuntaKanalD.

Are 92 de kilograme, la 9 ani! Ea este fetita care devoreaza tot. Suman Khatun, o fetita din India, in varsta de doar 9 ani, cantareste peste 92 de kilograme, fiind unul dintre cei mai grasi copii din lume. Potrivit Daily Mail, Suman Khatun mananca in fiecare saptamana cate 14 kilograme de orez, 8 kilograme de cartofi, 8 kilograme de peste si aproximativ 180 de banane. Parintii fetei sustin ca nu au cum sa se lupte cu pofta micutei de a devora cantitati imense de mancare, in ciuda faptului ca au facut tot posibilul pentru a o scapa de apetitul sau. Recent insa, parintii lui Suman au cerut ajutorul unui medic. "Este prea devreme sa ma pronunt deocamdata fara sa o fi examinat, dar este posibil sa sufere de o afectiune a glandei tiroide. Daca nu se controleaza, risca sa se se imbolnaveasca de diabet sau de afectiuni ale inimii", a precizat medicul, informeazaClick.

Palatul Parlamentului, pe locul al treilea intr-un top al celor mai impunatoare cladiri din lume. Palatul Parlamentului din Bucuresti se afla pe locul al treilea intr-un top zece al celor mai impunatoare cladiri din lume, realizat de publicatia britanica The Independent. Clasamentul realizat pe baza propunerilor facute de mai multi scriitori si jurnalisti a clasat Palatul Parlamentului, pe locul al treilea. Pe primul loc se afla cladirea Panteonului din Roma, iar pe pozitia a doza se situeaza manastirea medievala Rocamadour din sudul Frantei. Palatul Parlamentului are niste dimensiuni impresionante: 270 m pe 240 m, 86 m inaltime, si 92 m sub pamant. Cladirea are 9 nivele la suprafata si alte 9 subterane si alaturi de Pentagon este singura vizibila de pe Luna, scrieLibertatea.

Vrea sa se ingroape intr-o sticla de whisky de 3.000 de lire sterline. Veteranul de razboi Anto Wickham, de numai 48 de ani, din Belfast, si-a pregatit deja inmormantarea. Pentru a da "o nota de optimism" ceremoniei funerare, el si-a cumparat recent un sicriu sub forma de sticla de Jack Daniel's, whisky-ul sau preferat. A platit 3.000 de lire sterline (16.695 lei), dar zice ca e fericit ca isi va dormi somnul de veci cum si-a dorit. El a hotarat sa-si planifice deja inmormantarea dupa ce 8 camarazi ai sai au fost ucisi in razboiul din Irak, anuntaClick.